Bleyckhof

middenin de natuur - ongedwongen - outdoor beleving - sfeervol - hidden gem - Antwerpen - zoveel meer dan een trouwlocatie

Een droom die werkelijkheid werd: Ann-Sophie & Guillaume trokken recent in in een historische en beschermde blekerij op een gigantisch domein, middenin de natuur. Tussen de schaapjes, de hoge bomen, beekjes en bloemenweiden. Ze zetten er een prachtige tent neer om koppels in zomer én winter te ontvangen.

"We zijn zoveel meer dan een trouwlocatie. We worden omgeven door een prachtig stukje natuur, dat werkt enorm inspirerend. Naast huwelijken laten we hier ook bedrijfsevenementen, workshops, private diners, ... noem maar op, doorgaan. Koppels die bij ons terechtkomen hebben ook echt het gevoel eventjes van de wereld te verdwijnen. De rust hier is ongezien, en het ziet er allemaal nog eens prachtig uit ook!"

Zowel in zomer als winter zitten jullie 'safe' in Bleyckhof. De grote, witte, botanische tent houdt jullie het hele jaar door warm (en droog, in België weet je namelijk nooit). Alle basisvoorzieningen zijn aanwezig, jullie vullen het plaatje gewoon naar eigen 'goesting' in.

"We werken samen met een mooie lijst van preferred partners: onze favoriete huwelijksleveranciers waar we blind vertrouwen in hebben. Koppels kiezen zelf met wie ze samenwerken, maar zo garanderen wij wel kwaliteit en kunnen we er op rekenen dat alles vlot verloopt. We zitten hier middenin de natuur, respect voor de omgeving komt hier altijd op de eerste plaats. Daarom vinden we het zo belangrijk om met partners en koppels samen te werken die op dezelfde lijn zitten en het ecologisch aspect niet uit het oog verliezen."

Willen jullie deze trouwlocatie op een boogscheut van Antwerpen graag eens bezoeken? Bezoek de website of neem contact op met Ann-Sophie.

hello@bleyckhof.be

www.bleyckhof.be

neem hier contact op met de leverancier