By Gaspard

destination weddings - high end - beauty - luxury - essence - your story

By Gaspard, wedding planners uit het Leuvense, leverden al tientallen pareltjes van trouwfeesten af, in binnen- en buitenland. Hun favoriete bestemmingen? Ibiza en Noord- Spanje, Puglia, Firenze en de Haute Provence. Niet voor niets winnen deze locaties aan populariteit de laatste jaren. Voor veel koppels is het een droom om te trouwen onder de zuiderse zon, op een unieke locatie, in gezelschap van hun liefste vrienden en familie.

 

"Door onze jarenlange ervaring met huwelijken in het buiten-land, hebben we contacten in heel Europa. We weten waar de valkuilen liggen, maar ook hoe we het maximum uit een locatie kunnen halen. We betrekken de omgeving, laten de natuur voor zich spreken, brengen de producten van de lokale marktjes tot op tafel, enzovoort. Een destination wedding heeft dat intieme doordat er meestal een beperking is in gastenaantal en het oh zo romantische 'feet in the sand, sun in my hair and love in my eyes' gevoel. Maar trouwen abroad kan voor een koppel best wat kopzorgen betekenen. Onze belangrijkste taak? Wanneer emoties hoog oplopen en stress de bovenhand neemt is er de steun en de leiding van Gaspard. We luisteren en we sturen; het komt goed, alles is onder controle."

Ook in België werken ze high-end feesten tot in de allerkleinste details uit. Hun sterkte? Organisatie en creativiteit. Zdurven al eens tegen de huidige (en vaak picture perfect) trends in te gaan en vertalen de stijl van het koppel naar een droomfeest. Het team werkt als een geoliede tandem. Planning en styling gaan hand in hand, hun organisatietalent is ongezien en dat allemaal zonder het esthetische uit het oog te verliezen. Stijlvolle koppels die dromen van een exclusief feest dat barst van persoonlijkheid zijn bij By Gaspard aan het juiste adres. They go the extra mile

"We starten bij het verhaal van het koppel. Tijdens een eerste vrijblijvend gesprek leren we hen écht kennen en vertalen we hun stijl en persoonlijkheid naar een moodboard. We gaan voor een geheel waarin het koppel zichzelf voor 100% herkent en zich gerust bij voelt. We gaan helemaal mee op in hun verhaal. Geen detail zien we over het hoofd. Gepersonaliseerde cocktails? De lievelingsbloemen van de bruid in overvloed? Strikjes van de groomsmen? Een tent op een bijna onmogelijke locatie? Tientallen mails en whatsappjes, screenshots en selfies (in trouwkleed!) later komen de mooiste feesten tot stand. We bouwen mee aan hun lovestory en werken alles heel gedetailleerd uit, om de beleving zo intens mogelijk te maken, zowel voor het bruidskoppel en de suite als voor hun gastenWe staan zó dicht bij onze bruiden en bruidegoms dat sommige cliënten echt voor altijd in ons hart kruipen."

Dromen jullie van een picture perfect en zorgeloos trouwfeest in het buitenland en zijn jullie op zoek naar een dreamteam dat dit helemaal kan waarmaken? Leer dan snel By Gaspard kennen en jullie lovestory wordt er eentje uit de duizend. Dream that dream, lovebirds. 

https://www.bygaspard.eu/nl/home/

instagram: @bygaspard

info@bygaspard.eu

tel: +32 495 33 90 80 

neem hier contact op met de leverancier

Bedankt! De leverancier neemt zo snel mogelijk contact met je op.