Cachet Events

wedding planner - catering - service - authentiek - origineel - liefdevol - creatief

Cachet Events uit West-Vlaanderen, met powerlady Michèle aan het roer, creëert trouwfeesten van A tot Z om bij weg te dromen. Hun doel? Persoonlijkheid laten zegevieren. Geen voorgekauwde stylings, maar op maat ontworpen details die helemaal 'jullie' zijn. Ze kunnen zowel de planning als catering voor hun rekening nemen. Enkel op zoek naar het laatste? Geen probleem!

 

"Wij zorgen ervoor dat jullie jullie goesting krijgen. We maken het feest zó uniek dat de kleinste details een weerspiegeling zijn van jullie persoonlijkheid. Geen vraag is ons te veel en we vinden het zalig wanneer een koppel met een gek idee afkomt. We zijn heel hands-on en weten van aanpakken, we hebben een sterk team en kunnen de origineelste en creatiefste ideeën uitwerken. We zoeken samen naar de leukste trouwlocaties of zetten een stretchtent op op een toplocatie. Een hidden gem, de achtertuin van je grootouders, het bos waar jullie voor het eerst hebben gekust, ..."

Waar ligt hun focus? Op lekker eten (catering van zeer hoog niveau!) en het creëren van ambiance. Dat laatste klinkt misschien vanzelfsprekend, maar het zit 'm in de details. Michèle en haar team keren pas tevreden naar huis wanneer zowel het koppel als de gasten helemaal mee in de sfeer van het feest opgaan. De aankleding en organisatie van jullie trouwfeest zijn in goede handen bij een ervaren wedding planner als Michèle.

 

"Het contact met de klant vinden we zó belangrijk. We houden niet van 'prefab' feesten maar beginnen from scratch en zoeken samen hoe we het van het feest echt hún trouwfeest kunnen maken. De gasten moeten dit kunnen voelen tot in de kleinste details. We maken een moodboard aan, zo kunnen de koppels zich goed inbeelden hoe hun trouwdag er zal uitzien. Desnoods maken we een 3D-plan om niets over het hoofd te zien. Een goed draaiboek is de basis voor een vlot feest, ook daar zorgen wij uiteraard voor. We houden de klok de hele dag in de gaten en zorgen ervoor dat jullie zorgeloos kunnen genieten."

Wil je Michèle graag eens ontmoeten en meer weten over de werking en prijzen van Cachet Events? Neem snel contact op! 

https://www.cachet-events.com

instagram: @cachet_events

info@cachet-events.com

tel: +32 499 22 58 12

neem hier contact op met de leverancier

Bedankt! De leverancier neemt zo snel mogelijk contact met je op.