Clover Gin

Belgische gin - zussen - cocktails - vintage busje - stijlvol - zomers

 

Zussen die de handen in elkaar slaan en ondernemen, dat marcheert altijd. Zo ook bij Nanouck, Ann-Sophie en Charlotte, 3 onderneemsters die samen opgroeiden in de streek van de Kalmthoutse Heide, waar hun idee voor het brouwen van een eigen gin ontstond. Het geheim achter hun succes? Het klavertje. Sterk in z'n eenvoud, uniek van smaak en geur en duidelijk een lucky charm.

 

In hun pastelkleurige vintage busje serveren ze dé ultieme zomerse aperitiefjes op basis van gin. Ze ontwikkelden en brouwden (from scratch!) 2 soorten gin, elk met een typerend karakter. Op en top Belgisch. De eerste is hun classic gin, fleurig en op basis van zwarte peper, peer en lavendel; de andere is eerder gewaagd en verfijnd, met ondertonen van citrus, kruiden en groene thee. Jullie starten jullie huwelijksreceptie smaakvol met Clover Gin.

 

Met verse ingrediënten en mixers serveren ze prachtige gin tonics en cocktails en zetten ze meteen de toon op jullie trouwfeest. Clover Gin brengt alle benodigd-heden en ingrediënten mee: personeel, een tof letterbord met de menukaart, mooie glaasjes en finishing touches. Jullie kunnen dus zonder zorgen én op een originele manier aperitieven met jullie huwelijksgasten. 

Lekkere cocktails serveren is één, het mooi kunnen presenteren is een andere zaak. Hun opgeknapt Citroën busje is zó fotogeniek en zal heel wat gasten kunnen bekoren. Trouw je in eigen tuin? Het busje past perfect bij een strakke witte tent. Wil je een aperitiefje aanbieden aan de kerk of na het burgerlijk huwelijk? De cocktailbar rijdt gewoon tot daar en alles wordt ter plekke opgesteld. Zorgeloos genieten zag er nog nooit zo mooi uit. Ook op babyborrels, bedrijfsfeesten of andere evenementen kan het busje van Clover Gin ingezet worden. 

Wil je meer info over het busje of ben je benieuwd naar de cocktails die ze ontwikkelen? Neem een kijkje op hun website of vul ons contactformulier in. 

https://clovergin.com

instagram: @clovergin

info@clovergin.com

tel: +32 485 92 35 64

neem hier contact op met de leverancier

Bedankt! De leverancier neemt zo snel mogelijk contact met je op.