domein 't Eikennest

landelijk - familiaal - romantisch - carte blanche - natuur - gastenverblijf - West-Vlaanderen

Jullie zoeken een trouwlocatie met alle voorzieningen maar wel met de vrijheid om het helemaal naar jullie hand te zetten? Geen zin om met een verplicht lijstje aan leveranciers samen te werken? En dat middenin de natuur in een van de mooiste streken van België? Search no longer! Domein 't Eikennest is helemaal wat jullie zoeken. Voeg hier nog de hartelijkheid van een sympathieke West-Vlaamse familie aan toe, en je weet dat jullie gasten zich helemaal thuis zullen voelen in Domein 't Eikennest.

"Onze hoeve is heel romantisch, ligt in een prachtige omgeving en we liggen zo dicht bij de kust. In de zomer zetten we de deuren open en kunnen koppels aperitieven in de tuin, of hun huwelijksceremonie buiten aan het water houden. Prachtig! In de winter steken we het haardvuur aan en maken we het lekker knus in onze aangebouwde luxetent, volledige met houten elementen aangekleed."

Eventjes de troeven opsommen, vink maar aan!

  • op een afgelegen, prachtig domein, m.a.w.: feesten tot in de vroege uurtjes!

  • mooie en ruime kamers waar de ganse suite kan overnachten

  • op een boogscheut van onze prachtige kust, ideaal om the day after even uit te blazen

  • deze locatie is 'casco' en kan volledig naar eigen wens ingericht worden. Je bent dus niet verplicht om met een vaste cateraar of bloemist samen te werken, maar vult alles in volgens jullie smaak

  • Hilde en haar gezin verwelkomen jullie zó hartelijk dat jullie je er meteen thuis zullen voelen. Jullie kunnen enkele dagen op voorhand afreizen naar 't Eikennest en Hilde zal jullie met open armen ontvangen. 

"We hebben een unieke feestzaal geopend op een nog uniekere locatie. Middenin het groen, met veel water en prachtige vergezichten is dit een perfecte locatie (zowel binnen als buiten) om een feest, receptie of ceremonie te houden. Onze koppels trouwen letterlijk met de voetjes in het gras."

Praktisch:

  • 200 zittende gasten (en max. 300 staand)

  • verschillende ruimtes, waaronder een prachtige luxetent die dient als eetgedeelte

  • slaapgelegenheid voor 30+ gasten (mogelijkheid tot ontbijt)

  • luxesuite voor het koppel

  • ...

Meer informatie of wil je de huwelijkslocatie eens bezoeken?

www.heteikennest.be

instagram: @domeineikennest

facebook: @eikennest

(foto's o.a. Matthias Hannes Weddings // Hanne Lammens)

neem hier contact op met de leverancier

Bedankt! Bericht verzonden.