Elien Bernaerts 

make-up & hair - natural beauty - droogbloemen - vrouwelijk - ongedwongen - puur

Elien startte een aantal jaar geleden haar opleiding tot professionele make-up artist, als kind had ze al oog voor alles wat mooi is. De liefde voor make-up kreeg ze mee van haar grootmoeder.

 

Elien, jouw ideale bruid, hoe ziet ze eruit op haar trouwdag?

"Mijn bruiden gaan voor een naturelle, vrouwelijke look. Ik noem het graag 'gecontroleerde nonchalance', omdat het tenslotte hun trouwdag is, maar ik ook niet wil dat bruiden zich ongemakkelijk voelen bij hun make-up. Ze hoeven zich die dag niet voor te doen als iemand anders. Ik kijk dus naar haar mooiste trekken en licht deze uit. Ik camoufleer niets met lagen concealer, iets wat veel bruiden weten te appreciëren!"

Geen picture perfect bruid voor jou dus?

"Beauty hoeft niet conventioneel te zijn. Iedere bruid is uniek en heeft haar specifieke gelaatskenmerken. Sommigen dragen een bril, anderen hebben weelderige krullen, ... ik kijk naar wat hun sterktes zijn zoek naar een geschikte look. Geen standaard dikke laag fond de teint dus, ik hou het altijd naturel, de look moet 100% passen bij de persoonlijkheid van de bruid."

 

In haar atelier kan je langsgaan voor een bidal try out. Op je huwelijksdag verzorgt ze ook graag de looks van de bruidsmeisjes. Elien werkt vanuit Hechtel-Eksel (regio Hasselt) maar ze is uiteraard in heel België beschikbaar. 

Meer informatie of wil je graag een try-out inplannen?

website: www.elienbernaerts.be

instagram: @elienbernaerts

e-mail: info@elienbernaerts.be

neem hier contact op met de leverancier

Bedankt! De leverancier neemt zo snel mogelijk contact met je op.