Elliot & Ostrich

verlovingsringen - trouwringen - uniek - verfijnd - Antwerpen - 18kt goud - lovestories - vakmanschap

Combineer haar roots in Afrika met huidige thuisstad Antwerpen en het kan niet anders dan dat Jennifer Elliot, bezieler van Elliot & Ostrich Jewellery, een prachtige juwelencollectie ontwierp met onder andere verlovings- en trouwringen. Haar unieke ontwerpen met diamanten en gekleurde edelstenen springen in het oog door hun verfijnde en tijdloze karakter. 

"Iedere vrouw is uniek, een ring mag dat dus ook zijn. Ik houd rekening met kleuren, materialen, vormen en het karakter van een steen. Samen met de klant ga ik op zoek naar dé perfecte verlovingsring. Ik luister zorgvuldig, het is zó belangrijk dat een ring perfect past bij de persoonlijkheid van een vrouw én uiteraard bij haar hand. Het is eens zo leuk wanneer koppels na het aanzoek ook voor hun trouwringen bij mij komen aankloppen, zo zijn ze er zeker van dat het plaatje helemaal klopt! Wat het nóg leuker maakt, is dat alle ringetjes gecombineerd kunnen worden, zo kan er achteraf nog een mooie 'push present' aan toegevoegd worden, of een extraatje voor moederdag. Stacking is fun!"

Jennifer selecteert enkel diamanten en edelstenen die op ethisch verantwoorde manier verworven en verhandeld werden, van topkwaliteit zijn en een correcte prijs verdienen. Authenticiteit en vakmanschap staan centraal. Voeg daar een vleugje female touch aan toe en je wéét dat E&O juwelen voor het leven zijn. 

 

"Het is een eer om mee te schrijven aan een liefdesverhaal. Het is zo belangrijk om stil te staan bij kostbare, betekenisvolle momenten in het leven. Ik hou van tijdloze ontwerpen, ik hoop dan ook dat mijn ontwerpen van generatie op generatie worden doorgegeven. Of het nu gaat om de relatie tussen man en vrouw, of moeder en dochter, een juweel kan de onvoorwaardelijke liefde tussen twee personen ver-eeuwigen."

Haar collectie kan volledig gepersonaliseerd worden: jullie zoeken samen naar een geschikte vorm, kleur en grootte van de steen, kleur van het goud en kunnen ringen laten graveren. Liever een verlovingsring die uniek is en from scratch wordt gecreëerd? Naast de vaste collectie ontwerpt Jennifer ook juwelen in samenspraak met de klant. Laat jullie verhaal vertalen naar een ring met een unieke diamant en blaas je toekomstige van haar sokken. Heren, waar wachten jullie op? Al haar creaties worden met liefde en passie ontworpen en handgemaakt in Antwerpen, where else ;-)

Meer informatie of wil je de volledige collectie eens bekijken?

www.elliotandostrich.com

instagram: @elliotostrichjewellery

facebook: @elliotostrichjewellery

hello@elliotandostrich.com

(foto's door Leentje Loves Light, Elodie Deceuninck, Shari Ruzzi, The Frehslight)

neem hier contact op met de leverancier

Bedankt! Bericht verzonden.