word één van onze favoriete leveranciers

welke leveranciers komen in aanmerking?

Passie. We zijn op zoek naar gepassioneerde leveranciers met een voorliefde voor huwelijken. Kunnen koken voor 100 gasten is één, maar ook méédenken met een koppel dat gaat trouwen is vaak een andere zaak. Een trouwfeest is iets unieks, zelden zien we zoveel lachende gezichten op één plek, je bent tenslotte medeverantwoordelijk voor het slagen van een topdag. We zijn dan ook echt op zoek naar leveranciers die geëngageerd zijn om niet enkel hun eigen sector een boost te geven, maar de hele trouwbranche. Toppers in en naast het werk. Of je nu actief bent in Antwerpen, aan zee of in heel Vlaanderen/België, onze lezers komen van alle streken en zijn vast en zeker bereid om voor hun huwelijk een uurtje in de wagen te zitten. Je trouwt tenslotte maar één keer (allez, dat hopen we toch). We willen dat iedere leverancier z'n authenticiteit kan bewaren en zo op zijn/haar manier binnen het plaatje van The Bride Side past. Met andere woorden, we zijn eerder op zoek naar partners met een moderne touch

Er is geen leidraad voor wie hier wel en niet thuishoort. Het plaatje moet gewoon kloppen. Onze blog schreeuwt 'modern, hip, DIY, bohemian, vintage en flower galore uit'. We houden de klassieke huwelijksboot liever af (yes, op een dag winnen we prijzen met onze woordspelingen) en zoeken huwelijksleveranciers die buiten de lijntjes durven kleuren. Want dat doen onze lezers ook. 

 

We werken met verschillende categorieën, in de ene zijn er al wat meer plekjes beschikbaar dan in de andere. We kijken waar de behoeften van onze lezers liggen. Let op: vol = vol. Om kwaliteit te garanderen kunnen we niet iedereen toelaten tot onze favoriete leveranciers.

 

Krijgen een plekje op de website:

 • fotografen/videografen

 • food & drinks

 • juweliers

 • bloemisten

 • verhuurbedrijven

 • wedding planners

 • grafisch vormgevers

 • bruidswinkels

 • MU & hairstylisten

 • dj's, bands

 • trouwlocaties

 • ceremoniemeesters

Ook huwelijksleverancier maar pas je niet in het rijtje? Geen nood, we bekijken samen hoe we je toch thuis kunnen doen voelen in onze community.

waarom adverteren op The Bride Side?

Veel koppels zien door de bomen het bos niet meer wanneer ze hun huwelijk plannen. Begrijpelijk, het trouwlandschap in België is groot, net daarom dat we professionele leveranciers de kans willen geven zich te onderscheiden en op te vallen in de massa. The Bride Side is een relatief jong platform dat toekomstige trouwers en leveranciers verenigt op een opgedwongen manier. We brengen geen droge reclame maar gieten content in een leuk format (denk aan een interview, reportage of zelfs filmpje) zodat ze jullie écht aan het werk kunnen zien. 

Naast klassieke blogposts (die we dagelijks/wekelijks aanvullen) krijg je een vaste stek op onze site. We richten een pagina in die exclusief wordt voorbehouden voor onze favoriete leveranciers en is prominent aanwezig op de website.*

Met ervaring in online marketing en een gezonde dosis intuïtie, loodsen we onze leveranciers bovendien naar een sterkere positie in Google. Zo komen koppels niet enkel rechtstreeks op jullie website terecht, maar ook via ons. We zetten SEA en SEO in waar nodig - we bezorgen jullie graag meer info als jullie het nu in Keulen horen donderen. Maar om een lang verhaal kort te maken: hoe beter jullie online visibiliteit, hoe meer potentiële klanten jullie kunnen bereiken. En hoe sneller die agenda volgeboekt staat.

Koppel daar onze passie voor trouwen aan (en ervaring in wedding plannen), en dan ben je bij ons in goede handen. 

*we bieden verschillende pakketten aan. Voor meer info, gelieve hier contact op te nemen.

aanmelden & voorwaarden

Voorwaarden:

 • je bent geëngageerd. We geloven sterk in tweerichtingscommunicatie, zeker in tijden waar social media een onmisbare rol speelt in marketing. Je beheert ook zelf een heldere website (en sociale media).

 • je bent oprecht gepassioneerd door trouwen en spendeert een groot deel van je agenda aan huwelijken. We denken nu eenmaal dat je pas écht weet waarover je praat als je dag in dag uit bezig bent in deze branche. Ervaring is onbetaalbaar.

 • je bent helemaal mee met onze stijl en begrijpt de visie van The Bride Side.

 • je houdt van humor en durft zelf buiten de lijntjes te kleuren. We staan ook zo zelf in het leven en ook onze lezers appreciëren een knipoog.

Ben jij dit totally en ben je benieuwd naar onze werkwijze en tarieven?

Vul dan even ons aanmeldformulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.