Floor Bogaerts

huwelijksfotograaf - spontaan - emoties - familie - natuur - avontuurlijk - kleurrijk - speels

Floor Bogaerts heeft jaren ervaring als trouwfotograaf en mocht al op de mooiste huwelijken fotograferen. Ze wordt enthousiast van koppels die origineel uit de hoek komen en een prachtig trouwfeest organiseren: unieke locaties, veel DIY elementen en knappe styling zijn dan ook helemaal haar ding.

Spontaniteit is de rode draad doorheen haar werk. Wanneer je haar portfolio bekijkt zal je merken dat een koppel en de huwelijksgasten nauwelijks beseffen dat ze gefotografeerd worden.

"Ik hou me doorheen de dag afzijdig, je zal me dus niet opmerken. Alleen op die manier vang ik spontane momenten, wat altijd resulteert in de mooiste beelden. Ik zal dus nooit expliciet vragen om naar de lens te kijken, of om te poseren. Voor veel koppels is dit de ideale aanpak, ze hebben vaak schrik voor de fotoshoot maar eigenlijk verloopt dit altijd vlekkeloos. Ik laat ze dus gewoon plezier maken, de mooie foto's volgen automatisch."

Floor speelt met contrasten, zoekt naar het perfecte avondlicht en laat kleur de vrije loop gaan. Ze duikt met plezier een bloemenweide in voor dat éne perfecte shot en richt zich op alles wat lacht, huilt, straalt en verliefd kijkt.

Meer informatie of wens je een afspraak te maken met Floor?

http://www.floorbogaerts.be

instagram: @floorbogaertsfotografie

info@floorbogaerts.be

tel: + 32 492 73 76 68

neem hier contact op met de leverancier

Bedankt! Bericht verzonden.