Francesco & Julia

Italiaans - homecooking - catering - zomers - trouwlocatie - Antwerpen - passie - authentiek

Francecso & Julia: wat begon als kalver-liefde tussen een chefkok en een creatieve onderneemster, groeide uit tot een prachtige zaak in Antwerpen. Met Francesco achter de kookpotten en Julia als perfecte gastvrouw, ben je bij hen aan het juiste adres als je op zoek bent naar écht Italiaans eten op je trouwfeest. Geen klassieke pizza's maar heerlijke, authentieke gerechten met verse ingrediënten, prachtig gepresenteerd en geïnspireerd door de hiel van Italië: Puglia.

 

Droom even mee weg: een ellenlange tafel onder fruitbomen, kleurrijke bloemen en heerlijke Italiaanse gerechtjes die in het midden van de tafel geplaatst worden (sharing is caring), frisse wijntjes en een chef die met de glimlach een woordje uitleg geeft. Je waant je in no time in Italië. Francesco & Julia bieden verschillende formules aan: van homecooking voor een intiem gezelschap tot een uitgebreid diner voor 100+ gasten op je huwelijksfeest.

"Ik groeide op in Puglia. Ik zag met mijn eigen ogen hoe de vissers 's ochtends verse pulpo uit de zee haalden, en hoe nonna verse pasta maakte voor ons. Zonder het te beseffen, was ik reeds als kind gefascineerd door lekker eten. Ik wil deze traditie in ere houden, geen wonder dus dat ik de Italiaanse keuken tot bij de gasten thuis of tot op hun trouwfeest breng."

Wist je trouwens dat Francesco & Julia ook een feestlocatie in hartje Antwerpen runnen? Het grote, zonnige terras achteraan kan je afhuren voor privé- feesten en is de perfecte locatie voor intieme trouwfeesten, babyborrels, recepties of andere bedrijfsevenementen. Én kidsproof! Je kan er op weekdagen bovendien terecht voor een verse lunch en ze organiseren ook maandelijks leuke evenementen waarbij ze 's avonds de deuren openzetten (vol = vol, dus tijdig reserveren in de boodschap). Ciao bella!

Meer informatie?

http://francescojulia.be

instagram: @francescoandjulia

info@fracescojulia.be

tel: + 32 3 430 93 50

foto credits: o.a. Frankie & Fish; White Out Photography

neem hier contact op met de leverancier

Bedankt! Bericht verzonden.