Goldfish Industries - Party Rental

party rental - topservice - zorgeloos feesten - trendy - moodboards - uniek en uitgebreid aanbod - jong team

De aankleding van jullie trouwzaal of tent vraagt heel wat organisatie. Tafels, stoelen, kaarsen, servies, een leuk bankje, tapijten, ... het lijstje lijkt eindeloos. Start je zoektocht naar de mooiste meubels en decoratie dus op tijd en neem een topper onder de arm. Met hun jarenlange ervaring evenementensector, trouwfeesten in het bijzonder, levert Goldfish Party Rental keer op keer de mooiste rentals met de best mogelijke service. 

"Onze sterkte? We werken met een enorm gedreven team, vol jonge toppers die uitblinken in hun vak. We weten ieder seizoen wat mooi en trendy is en kunnen koppels bijstaan bij de planning van hun trouwfeest. Het plaatje moet kloppen tot in de kleinste details. Ons aanbod is uniek in de sector, we vinden het leuk dat ook wedding planners hun weg naar ons vinden om een prachtig trouwfeest vol persoonlijkheid te realiseren."

Ze vinden persoonlijk contact met de klant heel belangrijk en richtten daarom een grote showroom in waar ze toekomstige trouwers kunnen ontvangen. Zo kunnen ze samen op zoek gaan naar de perfecte styling, en kan het koppel beginnen dromen van een prachtig trouwfeest. 

"Ons doel is om koppels zorgeloos te laten feesten. Een trouwfeest organiseren kan stresserend zijn, en wij doen het nodige om onze input alvast vlekkeloos te laten verlopen. We zorgen ervoor dat alle verhuurmaterialen op tijd worden afgezet én weer netjes worden opgepikt, we kuisen alles in-house, klaar voor de volgende klant!"

Naast trouwfeesten is Golfdfish Party Rental ook een grote speler in de evenementensector. Zo verzorgden ze al exclusieve bedrijfsfeesten voor duizenden gasten, waar ze als jonge speler terecht trots op mogen zijn. Maar ook op kleinere, particuliere events zoals communiefeesten en private diners, weten ze uit te blinken met hun origineel en complete aanbod.

"Onze gouden tip? Wacht niet te lang met het vastleggen van je houten tafels en stoelen. In het hoogseizoen zijn populaire stuks (zoals de bohemian rotan stoelen) snel uit voorraad. En werk altijd met een moodboard of kleurenschema voor jullie styling. We kijken er graag eens naar en stellen decoratie en materialen voor die bij jullie passen. Eigenlijk is het bij ons iedere dag feest!"

Ben je benieuwd naar het uitgebreide aanbod of wil je een afspraak maken om de showroom te bezichtigen?

https://goldfishindustries.be

instagram: @goldfishpartyrental

info@goldfishindustries.be

tel: + 32 3 689 78 66

neem hier contact op met de leverancier

Bedankt! Bericht verzonden.