JÖRD Catering

gemoedelijk - topservice - persoonlijk contact - stijlvol - duurzaam - seizoensgebonden - homecooking & events - Antwerpen

JÖRD, wat aarde betekent in het Zweeds, is het cateringbedrijf van chef-kok Kelly Verborgstadt, die ervaring opdeed in verschillende sterrenzaken en uiteindelijk zélf de stap zette naar een eigen zaak. Wat begon als homecooking voor select gezelschap, draaide al snel uit tot catering op maat voor grotere trouwfeesten en evenementen.

 

"Jörd staat voor eerlijke en seizoensgeboden keuken, met een knipoog naar Scandinavië. Berekende chaos met krachtige smaken. We keren terug naar de essentie van het product. Geen vraag is ons te gek, maar we vinden het belangrijk dat we duurzaam te werk gaan, en dat merk je ook op het bord. Aardbeien in winter? We gaan liever op zoek naar een creatief alternatief. Onze klanten appreciëren dit!"

Geen toeters en bellen voor Kelly, ook geen personeel in saaie kostuums. Wel hippe, jonge gasten in jeans en lederen schort. Naturel, op en naast het bord. Iets wat de gasten op jullie huwelijk vast en zeker niet zal ontgaan. Of jullie nu kiezen voor een walking dinner, sharing menu, dessertenbuffet of BBQ, Jörd zorgt ervoor dat jullie zorgeloos de voetjes onder tafel kunnen schuiven op jullie trouwdag.

 

"De trouwers die bij ons terechtkomen, houden van eerlijke keuken. Geen overbodige toefjes, schuimpjes of exotische producten, maar degelijk eten, verfijnd, en correct. Liefst van al met producten uit de streek, de groenten komen soms letterlijk van het veld tot in onze keuken. Hun specialiteit? Lekker vlees op een Ofyr BBQ, leuk om naar te kijken en dé trend voor het komende trouwseizoen.

PS: Wist je dat JÖRD vaste cateraar is van trouwlocatie Outfort in Hoboken? Meer over deze feestzaal vind je hier!

Meer informatie?

https://jordcatering.be

instagram: @jordcatering

info@jordcatering.be

tel: +32 476 52 90 73

neem hier contact op met de leverancier

Bedankt! Bericht verzonden.