Just Imagine

wedding planner - persoonlijke aanpak - 'ontzorgen' - ceremoniemeester - organisatie

“Just Imagine, and it shall be.
There are no limits.⁠⁠⁠..” (E. Skye)

...en laat dat de lijfspreuk zijn van Isabelle, gezicht achter Just Imagine. Als wedding planner (en organisatorische duizendpoot) is Isabelle helemaal hooked aan trouwfeesten. 

"Het 'ontzorgen' van koppels, da's mijn doel. Ze dromen van een trouwfeest en dénken wel te weten hoe het allemaal geregeld moeten worden, tot ze er effectief aan moeten beginnen. En dát is het moment waarop ik hen te hulp schiet: hoe begin je in godsnaam aan het plannen van een feest? Wie nodig je uit? Wanneer verstuur je de uitnodigingen? Hoe verloopt een trouwdag eigenlijk? En wat met alle kindjes die rondlopen in de kerk? Het praktische lijstje is eindeloos, gelukkig heb ik voor alles een oplossing."

Een intieme ceremonie in een bos, een kasteelhuwelijk of familiefeest onder een stretchtent in eigen tuin, Isabelle legt jullie puzzel en stelt een team van leveranciers samen dat op jullie lijf is geschreven. Het is júllie feest en het draagt dan ook júllie stempel.

"Het leuke en mooie aan trouwfeesten? Ik leer koppels zó goed kennen, ik voel me zelf deel van de familie en pink uiteraard ook vaak een traantje weg. Ze kruipen in m'n hart, voor altijd!"

Neem snel contact op met Isabelle wanneer je op zoek bent naar

- een planner en begeleiding op maat

- styling

coördinatie op jullie trouwdag (ceremoniemeester)

- bruidskapsels & make-up (kan ze ook, ja!)

www.justimagine-events.be

isabelle@justimagine-events.be

0472 54 02 77

neem hier contact op met de leverancier

Bedankt! De leverancier neemt zo snel mogelijk contact met je op.