La Trattoria by Francesco & Julia

Antwerpen - familiezaak - binnentuin - Italiaans - zomers - verborgen parel - kindvriendelijk

Wanneer je La Trattoria binnenwandelt, ontvangt Julia je met de breedste glimlach. Achteraan roert Francesco in de kookpotten, hun twee kindjes spelen op de koer. Voor even vergeet je dat je middenin een drukke stad zit en droom je weg bij de kleuren en geuren die uit de keuken komen.

"La Trattoria en alles wat we doen komt voort uit liefde en passie. Francesco groeide op in Puglia, een van de mooiste streken van Italië. Zijn passie voor koken werd hem met de paplepel meegegeven door zijn lieve Nonna. Iedere dag opnieuw wanen onze gasten zich voor héél even in Italië. De gerechten die we brengen zijn authentiek, Francesco geeft er zijn eigen twist aan. Modern, met respect voor het product en één voor één pareltjes op het bord."

Dus, een evenementenlocatie middenin het hart van Antwerpen, mét gigantische tuin, topchef achter het fornuis en een prachtige gastvrouw? Si!

Eventjes opsommen:

  • Een hiddem gem met prachtige tuin in onze mooie stad Antwerpen;

  • authentiek met een topchef in de keuken met zeer hoogstaande, verfijnde gerechtjes;

  • menu is volledig bespreekbaar (van sharing, tot hapjes, buffet, ...);

  • een oase van rust middenin Antwerpen, dichtbij het historisch centrum en winkelstraten;

  • goed bereikbaar, heel centraal gelegen met veel  parkeergelegenheid in de buurt;

  • La Trattoria is kindvriendelijk. Julia heeft er alles aan gedaan om La Trattoria ook voor de kindjes een zalige en veilige plek te maken; 

  • bij slecht weer kunnen jullie binnen feesten. Het karaktervolle herenhuis biedt voldoende ruimte om ook daar gezellig te tafelen.

Deze locatie is ook geschikt voor babyborrels, bedrijfsfeesten, recepties, ... Julia denkt helemaal mee in jullie concept. 

Meer informatie of wil je La Trattoria eens bezoeken? Julia ontvangt je met open armen!

https://francescojulia.be

instagram: @francescoandjulia

(foto's o.a. Frankie & Fish)

neem hier contact op met de leverancier

Bedankt! Bericht verzonden.