Lauren Bracke

make-up & hair - naturel - stralend - glamour - vrouwelijk

Het stond in de sterren geschreven dat Lauren beauty artist zou worden. Na enkele opleidingen in binnen- en buitenland ging ze aan de slag als professioneel make-up artist en hairstylist. Ondertussen heeft ze al heel wat bruidjes onder handen genomen. Op jouw grote dag verzorgt ze de volledige suite van make-up en haar; een perfecte combinatie als je het ons vraagt (twee vliegen in één klap, altijd handig tijdens de drukke ochtendrush op je trouwdag). 

"Mijn doel? Je doen stralen. Mijn expertise ligt in het creëren van een natuurlijke en stralende look, maar ik kan ook perfect een glamour look creëren. De look zal op basis van jouw wensen - met je trouwjurk, de accessoires en uiteraard de man van jouw dromen in het achterhoofd - tijdens de proefsessie besproken en gecreëerd worden. Ik kan je verzekeren dat je een stralende en zelfverzekerde bruid zal zijn en dat jouw make-up en kapsel perfect zullen overkomen zowel voor, als achter de camera. Of je nu kiest voor een elegante, romantische of pittige look, ik kan je garanderen dat je de volledige dag zal schitteren.

Lauren werkt in het Gentse maar is uiteraard beschikbaar in heel België en ook naar buitenland reist deze gepassioneerde beauty artist graag mee. Ze organiseert ook workshops (leuk ideetje voor een bachelorette!). Graag eens een babbeltje doen met haar en de opties bespreken? Bezoek haar website of vul ons contactformulier in.

Meer informatie?

www.laurenbracke.be

instagram: @laurenbracke

facebook: @laurenbrackebeautyartist

brackelauren@gmail.com

tel: +32 472 98 16 69

neem hier contact op met de leverancier

Bedankt! De leverancier neemt zo snel mogelijk contact met je op.