LUV Oostende

modern bride - betaalbaar - romantisch - origineel - persoonlijke service​ & make-up advies - totaalplaatje

LUV Shop in Oostende is een verborgen parel aan de Belgische kust. Naast een hele uitgebreide casual en trendy kledingcollectie, is LUV sinds vorig jaar gespecialiseerd in bridal wear. Zonder de capsones van een bruidswinkel waar je niets mag passen, én met een aangenaam prijskaartje. 

"Ik startte met onze bridal shop nadat ik zelf in een véél te dure trouwjurk ben getrouwd. LUV is er voor de bruid die geen duizenden euro's wilt spenderen aan een trouwkleed, maar wel op zoek is naar een mooie, kwaliteitsvolle trouwjurk. We bieden aan waar zoveel bruiden naar op zoek zijn."

 

De collectie bestaat uit toffe jumpsuits, bohemian jurkjes, zowel kort als lang, klassiekere jurken, volledig in kant of zijde, ... én ze hebben accessoires en schoenen. Bij LUV kan je dus met een volledige wedding outfit buitenwandelen.

"Naast kledij is LUV ook gespecialiseerd in make-up, bruidjes in het bijzonder. Bruiden kunnen dus bij ons ineens een bijpassende look creëren, we geven hen advies en plannen een afspraak in met een van onze make-up & hair artists. De stijl is jong, hip & een tikkeltje nonchalant. Geen strakke, bombastische bruidskapsels. Wel losjes en speels. Voor de make-up werken we samen met MUD, een hypoallergeen make-up merk uit USA dat geen proeven doet op dieren. Voor wie graag accessoires in haar kapsel laat verwerken, bieden we handgemaakte haarkammetjes met droogbloemen of kroontjes & spelden met kristalletjes aan." 

Leuk om te weten: LUV heeft heel wat jurken en jumpsuits die perfect geschikt zijn voor je bruidsmeisjes. Ideaal shopping middagje aan zee? Check!

 

 

Plan snel een pasbeurt in!

Meer informatie?

www.luvshop.be/nl

instagram: @luv.oostende

#luvoostende

hello@luvoostende.be

tel: 059 42 69 18

Ook op zondag open!

neem hier contact op met LUV Oostende

Bedankt! De leverancier neemt zo snel mogelijk contact met je op.