Lux Visual Storytellers

romantisch - stijlvol - spontaan - warm - emoties - filmisch - eerlijk - fotograaf & videograaf

Carolina en Maarten, gezichten achter Lux Visual Storytellers, beleven sinds vele jaren hun eigen liefdes- en professioneel sprookje. Ze leggen, de ene op foto, de andere op film, de mooiste en meest stijlvolle huwelijken vast. Een topteam, ze voelen elkaar helemaal aan en vormen de perfecte mix van creativiteit, technische kennis en passie.

"Harten verwarmen is onze missie. We beseffen zelf hoe mooi de liefde en familie is, we vinden het dan ook een privilege om belangrijke momenten in iemands leven vast te leggen. We maken een intiem beeldverhaal van jullie huwelijksdag, vol elegantie en spontaniteit. Jullie romantiek, speelsheid en passie zorgen voor vonken, wij zijn er om die vonken op te vangen en vast te leggen. Liefde is er immers om voor eeuwig te koesteren."

Lux Visual Storytellers is op jullie huwelijk beschikbaar voor zowel fotografie als videografie (zelfs met drone!) en levert, indien gewenst, ook een fotoalbum af. Willen jullie graag smoke bombs of andere leuke effecten tijdens jullie photoshoot? Dat kan! Tijdens een vrijblijvend gesprek denken ze mee met jullie na over hoe jullie trouwfeest het best in beeld gebracht kan worden.

Meer informatie?

http://www.luxvisualstorytellers.com

instagram: @luxvisualstorytellers

luxgraphy@gmail.com

tel: + 32 478 25 46 79

neem hier contact op met de leverancier

Bedankt! Bericht verzonden.