Miraeus Cocktails

vakmanschap - tijdloos - classy - origineel - jong - cocktailbar - Antwerpen - jullie signature cocktail

Op zoek naar een originele manier om je gasten te verwelkomen op je trouwfeest? Stap af van het klassieke glaasje cava of fruitsap en biedt een aperitief aan om u tegen te zeggen. De ideale manier om de toon voor je feest te zetten. Of je nu trouwt in de zomer en graag frisse cocktails serveert, of een winterse sfeer creëert en liever een old fashioned aanbiedt, met een originele cocktail zit je al-tijd goed. Wie weet hebben jullie wel een 'signature cocktail' die jullie doet denken aan de periode waarin jullie elkaar leerden kennen.

Miraeus Cocktails zet jullie idee om in werkelijkheid en denkt mee in het totaalconcept. Ze passen hun presentatie en cocktails aan aan het thema van jullie huwelijk en zorgen voor onder andere aangepaste menukaartjes. Hun eigen mobiele cocktailbar is een echte eye-catcher en trekt de aandacht van ál jullie gasten. Een professionele barman mét bakken achtergrondkennis bereidt de cocktails en biedt graag een extra woordje uitleg. Verzorgd van A tot Z, geen extra zorgen dus op je feest.

Miraeus eert de klassiekers maar durft ook te vernieuwen én biedt altijd een alcoholvrij alternatief aan (de gekende mocktails):

"Aan de tijdloze recepten wijzigen we niets: deze staan op punt en gaan al generaties lang mee. We kunnen een klassieke mojito natuurlijk wel op een originele manier presenteren. Daarnaast gaan we ook op zoek naar nieuwe recepten, of variaties op klassiekers, steeds met respect voor de ingrediënten. Eigenlijk is geen vraag te veel voor ons, we denken graag mee met het koppel, het is tenslotte hún trouwfeest en onze dranken moeten passen bij de look & feel van het geheel. We zitten daarom ook altijd op voorhand eens samen met het koppel voor een proeverij, we kiezen samen de glazen, afwerking, enzovoort."

Daarnaast biedt Miraeus ook workshops aan, een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeestje of als cadeau voor je getuige: zowel op locatie als op hun vaste stek op de Antwerpse Meir leiden ze je in in de wereld van cocktailsingrediënten en bereidingswijzen. Plezier verzekerd tijdens je bachelor(ette) party én heel leerrijk. 

Meer informatie of wens je offerte op te vragen?

https://www.miraeus.com

instagram: @miraeus.cocktails

info@miraeus.com

tel: +32 470 52 58 59

neem hier contact op met de leverancier

Bedankt! Bericht verzonden.