Outfort

uniek - ruïne - karaktervol - zomers - outdoor en indoor - sfeervol - hiddem hem - Antwerpen

Beeld je even in: een oud fort, ietwat geheimzinnig maar vooral uniek, een prachtige binnenplaats met een witte stretchtent, lampionnen en kaarsen overal en dát op een boogscheut van Antwerpen. Zijn jullie op zoek naar een originele, karaktervolle en fotogenieke trouwlocatie waar jullie zowel binnen als buiten kunnen feesten? Dan zou Outfort in Hoboken wel eens jullie ding kunnen zijn. 

"Outfort is, zoals de naam al doet vermoeden, een fort dat prachtig werd gerenoveerd en sinds enkele jaren enorm populair is bij trouwers. De prachtige gewelven zijn gelukkig bewaard gebleven. De mond van zowel de koppels als hun gasten valt open wanneer ze de grote binnenplaats betreden. Wanneer 's avonds de lichtjes aangaan, is dit één van de gezelligste trouwlocaties van België. En dat middenin de natuur," aldus Kelly, uitbater en chef-kok.

Slecht weer of jullie trouwen in de winter? Geen probleem. Binnen zitten jullie droog en gezellig onder de gewelven van het fort. En buiten? Daar wordt het grote terras gewoon overspannen met een stretchtent. Prachtig plaatje! Jullie kunnen beginnen dromen van een openingsdans tussen de bomen.

"De wensen van het koppel staan uiteraard centraal en samen zoeken we, afhankelijk van het weer en de capaciteit, naar de perfecte opstelling. Willen ze een intieme ceremonie onder de gewelven, aangekleed met kaarsen en schepenvachtjes? Of trouwen ze graag onder de bomen? De opties zijn eindeloos. Ook naar catering toe kijken we wat er helemaal bij het koppel past."

Catering wordt verzorgd door Jörd (hier lees je meer), duurzame, gemoedelijke dining experience en gaan in op jullie wensen. Een summer BBQ of liever gerechtjes om te delen? Een buffet of verfijnde bordjes? Van de hapjes tot bruidstaart, ze voorzien het allemaal.

Willen jullie Outfort graag eens bezoeken? Bezoek de website of neem contact op met Kelly en z'n team.

info@outfort.com

@outfort_hoboken

www.outfort.com

0476 52 90 73

neem hier contact op met de leverancier

Bedankt! Bericht verzonden.