7 brides, 1 party

7 vriendinnen, 7 persoonlijkheden en stijlen. De ene droomt ervan ooit te trouwen, de andere durft te stap nog niet te zetten. ‘Organiseer samen het feest van jullie dromen en er mag een hoekje af zijn’, luidde de opdracht. Het werd het hoogtepunt van hun jarenlange vriendschap. Be wild, be free!


concept & foto's door Lux Photography

7 vrouwen, dat betekent dus ook 7 jurken (heaven). Kant, klassieke crêpe, aansluitend of vol volume, ... het werd een mengelmoes maar oh zo schoon! Alle jurken zijn van de hand van Ayanne, naast trouwjurken vind je er ook suite- en feestkleding op maat, allen vervaardigd in de typisch Franse haute couturetechnieken.


Het kleurenpalet keert zowel in de bloemen als de tafeldecoratie terug: gebroken wit, zachte tinten van roze, groen en enkele bordeaux accenten.
De tafel ligt goed vol maar oogt niet te druk. Door de zachte, rustgevende kleuren en het gebruik van natuurlijke stoffen blijft het een overzichtelijke, elegante tafel. De bordeaux-paarse accenten zijn krachtig maar sereen.


de naamkaartjes lijken wel mini perkamentrolletjes

We houden van bomvolle tafels, het oogt plots een pak gezelliger wanneer er niet alleen leven rond maar ook óp tafel is.


a t t a ck !

Een naked cake, afgewerkt met enkele vijgjes en bloemen, past perfect in het thema. Valt het op dat we niet zo houden van de klassieke bruidstaarten met toefjes, gekleurde figuurtjes en (oh god) eetbare parels? :-) Geef ons maar deze stunner, de liefde spat er van af!

zéker niet het laatste avondmaal, maar de start van een eeuwigdurende vriendschap


be wild!


style guide


Concept, organisatie & fotografie Lux Photography Materiaal & Styling Eland Bloemen Into The Wild Bloemen Juwelen Lara Frankl + NimZu + Curiosa & co Taart Catberry Grafische vormgeving Letters and Styling Make-up & hair L.O.V.E mua & hair Jurken Ayanne Modellen Vandewalle Karen, Geraldine Taveirne, Delphine Cuelenaere, Joke Raes Works, Elien Degroote, Valérie Maes, Eva Achtergael


meer real stories!