Bohemian Elopement dicht bij huis

Geen zin een gigantisch feest met een té uitgebreide gastenlijst en schrik om 'geleefd' te worden op jullie grote dag? Doe eens gek en trek er met jullie tweetjes op uit naar de locatie van jullie dromen. Alles wat jullie nodig hebben is een trouwambtenaar en, of course, een foto- of videograaf om het unieke tafereeltje te vereeuwigen op beeld. 


concept & foto's door Irmy Photography

We zien steeds vaker foto’s passeren van koppels die bovenop een bergtop ringen uitwisselen. Is this real? Absoluut! Het zijn geen shoots voor magazines, het is gewoon the real deal.
Willen jullie gewoon onder jullie tweetjes trouwen, zonder vrienden, familie of pottenkijkers? Dan is een e l o p e m e n t misschien wel iets voor jullie. Voor wie het in Keulen hoort donderen: een elopement is een fancy woord voor 'stiekem trouwen op een unieke locatie', liefst in het buitenland. Jullie hebben enkel een trouwambtenaar bij en, indien jullie dat wensen, een fotograaf (hell yes, meenemen die handel!).

hello cropped top

Om jullie een idee te geven van een elopement dicht bij huis, trok Salon Weddings naar een prachtig landschap (niet in Amerika, dit is gewoon Antwerpen jongens!) om jullie te tonen hoe mooi het er uit kan zien. Irmy (oh, oh, magic Irmy) toverde met het licht, de beelden zijn van haar hand. Bohemian vibes all over the place!Locatie? De heide, vóór dag en dauw, het lijkt wel weggeplukt uit een western film. Indian Summer op z'n best. Andere toplocaties in België? De heuvels in de Vlaamse Ardennen, de duinen van het Zwin, de fruitbomen (prachtig in de lente!) in Haspengouw of gewoon die ene magische boom in de achtertuin van je grootouders. Zoek een locatie uit met een speciale betekenis en denk goed na over het seizoen waarin jullie willen trouwen.

de bloemen zijn nonchalant samengebonden met touw en linnen, pampa's en veren maken het plaatje afde stijl van de locatie, bloemen en outfits wordt doorgetrokken in de table styling: naturel, niet te strak, zachte tinten en een tikkeltje goud om het feestelijk te maken

Of een elopement een goedkope oplossing is? Niet per se. Houd er rekening mee dat er op ‘jullie’ momentje geen familie of vrienden aanwezig zijn. Jullie willen vast en zeker ook met hen vieren dat jullie getrouwd zijn, dus een feestje organiseren is bijna onvermijdelijk. Bovendien kost je reis op zich ook al aardig wat, zeker als je droomt van een unieke locatie zoals Nieuw-Zeeland of Chili. Maar kijk eens wat een prachtige beelden het oplevert en unieker als dit wordt het niet.een tapijt, kussens en poefjes nodigen uit om je neer te vlijen, bring in the dessert please!

style guide

foto's & concept: Irmy Photography

styling: Salon Weddings

jurken: The Ivory Club

bloemen: Wildflowers & Wodka

make-up & hair: Collart & Willems

modellen: Cato & Clayton


Benieuwd naar onze échte stories? Ontdek ze hier!