Elopement in Venetië

Geen zin in een trouwcircus met honderd gasten en stresserende voorafgaande weken (maanden, laten we eerlijk zijn)? Vlucht weg met z'n tweetjes en trouw op een unieke locatie, ver weg van huis, weg van alle verplichtingen, naar een locatie waar jullie enkel oog hebben voor elkaar. Waar kan dat beter dan in één van de meest romantische steden van Europa: Venetië. Bij deze een oproep aan onze wederhelften: ja, feel free om een verrassingsweekendje te boeken. Venetië is al-tijd goed, mét of zonder paraplu.

foto's en concept: Elke Van den Ende

Aah Venetië, met haar schattige steegjes, duiven op het San Marcoplein, heerlijke koffies, nog meer duiven en straten die al eens blank kunnen staan. De belichaming van romantiek én favoriete bestemming bij lovebirds (nog meer vogels). Elke, fotografe en creatief wonderkind, organiseerde een photoshoot in deze legendarische stad en laat ons wegdromen, samen met het koppel. Veel meer dan mooie outfits heeft een elopement niet nodig: laat de liefde en de locatie voor zich spreken!Zie het als een gigantisch voordeel, je hoeft eigenlijk amper iets te plannen wanneer je gewoon met z'n tweetjes trouwt in het buitenland. Elke koos voor een mix van de klassieke Italiaanse elegantie en bohemian nonchalance. Simpel en puur, met een duister tintje regenachtig Venetië.


Kies voor een stad waar jullie allebei verliefd op zijn. Misschien leerden jullie er elkaar kennen tijdens Erasmus, sloeg de vonk over tijdens een reis met vrienden of is het gewoon al sinds vele jaren jullie ultieme bucket list bestemming. Ga waar de liefde jullie brengt (en neem ons mee pretty please).style guide

fotografie & concept: Elke Van den Ende

jurk: Lovers Society @ Love Sweet Etc., Brussel

juwelen: Elisa-lee

make-up: Roberta Marchiori

hair: Luigi Marchiori