Francesco & Julia: liefde in en naast de keuken

Afkomstig uit het zuiderse Puglia weet Francesco als geen ander hoe de Italiaanse keuken harten verovert in uno, due, tre. Voeg daar de elegantie en schoonheid van Julia aan toe, en je hebt een match made in heaven. Samen zorgen ze voor het lekkerste eten op trouwfeesten én baten ze een droom van een trouwlocatie uit in hartje (!) Antwerpen. Hun geheim? Amore!


Sluit even de ogen en beeld je het volgende in: een zomerse dag, een lange tafel met wit linnen, kleurrijke bloemen, frisse wijntjes, ... Francesco himself staat achter de kookpotten en tovert het ene na het andere sublieme gerechtje op tafel. Alles wordt gedeeld onder de gasten, want zoals de Italiaanse cultuur het voorschrijft zorgen veel zieltjes voor nog meer sfeer. Zowel op grote schaal als in intieme kring kunnen Francesco & Julia de catering voor jullie huwelijksfeest voorzien.

Francesco (chef-kok) koestert de herinneringen aan Puglia. Zijn lieve nonna gaf hem de liefde voor de Italiaanse keuken met de paplepel mee. Het is voor hem dan ook een privilege dat hij, samen met zijn Julia, de traditie en recepten in ere kan houden. La Trattoria werd hun levenswerk en samen met hun twee kindjes veroverden ze al ontelbare harten.


Trouwen jullie liever in klein gezelschap en wil je graag dat Francesco gewoon bij jullie thuis komt koken? Dat kan allemaal. Hij werkt een menuutje op maat uit en jullie kunnen zorgeloos feesten. Sharing is caring! De interactie die aan tafel ontstaat, is magisch. Gasten gaan sneller in gesprek met elkaar, subtiele aanrakingen breken het ijs, er wordt over het eten gepraat, de wijn vloeit rijkelijk. Je waant je heel eventjes in Italië!

Zijn jullie nog op zoek naar een unieke locatie in hartje Antwerpen? Francesco & Julia hebben ook een evenementenlocatie, vlakbij het historisch centrum en een echte hiddem gem. Hun gigantische stadstuin is de perfecte locatie om jullie zomers feestje (of het nu een trouwfeest of babyborrel is) te organiseren.


Wil je meer info? Bezoek hun website of ga eens langs in La Trattoria in Antwerpen, Julia ontvangt je met open armen!

https://francescojulia.be

Mechelsesteenweg 76

2018 Antwerpen

(foto's Frankie & Fish)