Hoe 3 zussen trouwfeesten veroveren met Gin én een busje

Ondernemende zussen mét stijlgevoel, dat klinkt bekend in de oren en dat is steevast een succesrecept. Ann-Sophie, Charlotte en Nanouck groeiden op aan de Kalmthoutse Heide en laat net dát hun grootste inspiratie geweest zijn om hun eigen product te ontwikkelen: gin. From scratch. Van grondstoffen tot unieke flesontwerpen voor de Aziatische markt, het passeert al-le-maal door hun handen. Ze veroveren stilaan de wereld met hun stijlvolle flessen en hun prachtige vintage busje duikt overal op. Oók op trouwfeesten! Zijn jullie nog op zoek naar een origineel aperitief voor jullie zomers feest? Lees dan even verder en ontdek hoe de zussen het hart van iedere gast zullen veroveren met hun cocktails.


Zet drie creatieve en ondernemende zussen samen en je hebt goud in handen. Voeg daar een rijke achtergrond van 'de hei' met haar klavertjes aan toe en de basis voor een topproduct is gelegd: Clover Gin. Ze zagen hun gins een vliegende start nemen en besloten dan maar om na hun pop-up-idee een vitesse hoger te schakelen en gewoon de hele wereld kennis te laten maken met Clover Gin.

hey beauties!

Lekkere gin, dat is allemaal goed en wel, maar wat heeft dat te maken met jullie trouwfeest? Omdat ze gewoon naar jullie toe komen in hun té mooie en stijlvolle mobiele bar, tiens! Hun pronkstuk is een vintage Citroën busje, helemaal opgeknapt (samen met hun papa) en voorzien van alle benodigdheden om jullie feest naar een hoger niveau te tillen. Willen jullie voor een leuke verrassing zorgen buiten aan de kerk? Of een zoeken jullie nog extraatje voor jullie foodtruck wedding? Het busje komt gewoon tot op jullie gewenste locatie. De opties zijn eindeloos!

Met hun cocktails op basis van gin zorgen ze voor dé perfecte opener van jullie trouwfeest en zowel voor de zoetekauwen als voor de 'classic gin lovers' serveren ze drankjes die er nog eens mooi uitzien ook. Op zoek naar een alcoholvrij alternatief? Geen probleem! Het professioneel barpersoneel krijgen jullie er gewoon bij. De zussen denken graag mee in het totaalplaatje en zoeken naar cocktails die op jullie lijf geschreven zijn.

Moeten we je nog overtuigen? Neem eens een kijkje op de website of droom alvast even weg bij deze foto's. Wist je trouwens dat je ook gewoon gin of een mooie giftbox kan bestellen op hun website? Altijd leuk om een op-en-top Belgische product mét een verhaal te overhandigen op een feestje.Meer info? Lees hier meer of bezoek https://clovergin.com en @clovergin