Julie & Christophe

Classy Classic Wedding Julie en Christophe zijn rasechte stadsmensen maar voor hun trouwdag gooiden ze het over een heel andere boeg. Ze houden van de kust en hebben hun hart verloren aan het landelijk karakter van de West-Vlaamse polders. Geen wonder dus dat ze hun ‘perfect wedding venue’ spotten tijdens een van hun vele fietstochtjes aan de Damse Vaart: een klein kerkje op een van de meest adorable dorpspleintjes van België en een gerenoveerde hoeve te midden van de polders. All smiles at this happy wedding. Take a look!


Zaterdag 26 april 2014 , Ramskapelle - Damme

foto's door Noortje Palmers

“We vonden het belangrijk om veel vrienden rondom ons te hebben, daarom kozen we voor een extra-large suite. De meisjes droegen kleurrijke jurkjes en bijpassend haarstukje, de jongens een jacquet. Christophe haalde alle vrienden persoonlijk op met de partybus, een heerlijk moment om de dag te beginnen, iedereen was direct in the mood!”


Favorite memory

Het begin van de dag was zowel voor Julie als Christophe een van de mooiste herinneringen. “Christophe, onze familie en vrienden stonden me op te wachten beneden aan de trap. Je bent zenuwachtig, de spanning hangt in de lucht (voor iedereen !) en dan zie je je toekomstige… het was heel fijn om dit mee te maken in beperkte kring."

De misvering vond plaats in het superschattige kerkje van Ramskapelle.

Venue

"We vonden het belangrijk om onze eigen inbreng te geven aan de zaal en aankleding – geen onpersoonlijk feest voor ons! De feestlocatie, een gerenoveerde hoeve, bestaat uit verschillende gebouwen: de feestzaal, een bijhuis ingericht met antiekspullen, daar ontvingen we de gasten; en een bed & breakfast – ideaal voor onze huwelijksnacht. De feestzaal, die eigenlijk dienst doet als kunstgalerij, was volledig naar onze smaak en we vonden de mezzanine een enorme troef, de gedroomde ruimte om wat te loungen en een phototbooth te installeren!”

Openingsdans: Yellow van Coldplay

Advice

Christophe: "Goed uitrusten op voorhand en genieten van elke seconde!".

Julie: "Het loont om veel zelf te doen, probeer er echt iets persoonlijks van te maken!"

Style Guide

FOTOGRAAF: NOORTJE PALMERS 

VIDEOGRAAF: FILIP VANDERSCHELDEN @ VDS VIDEO PRODUCTIONS

BLOEMEN: NICOLE DAMSTER

GRAFISCH ONTWERP: EIGEN ONTWERP IN SAMENWERKING MET HANDLEY

BRUIDSJURK EN SLUIER: JPC COLLECTION

SCHOENEN: VAN LOOCK

KOSTUUM BRUIDEGOM: JOHN KENNIS

MAKE-UP:  ANN @ AURA PARFUMERIE

HAAR: DE CLIENT

CATERING: CRÈME DE LA CRÈME

DJ: DJ KATORZ

FEESTLOCATIE: VAUCELLESHOF

ZANG KERK: ANN JANSSENS

MUZIEKBAND REPECTIE: DEMI-SEC

BUS: MEDICAR