Jurken voor je bridal squad

Het is zover: je hebt je bridal squad zorgvuldig uitgekozen en hen ingelicht over de dress code. Ga jij dit jaar eindelijk eens voor iets anders dan roze? Moeten ze écht allemaal hetzelfde kleed aan (so American!)? Neen toch! Laat hun persoonlijkheid spreken en geef hen een béétje carte blanche. Let the shopping games begin! We stelden voor jullie 6 complete looks samen, telkens met 5 kleedjes, met een leuke variatie in modellen, merken, prijzen, kleuren en stijlen. Ze zijn allemaal verschillend en vormen toch een mooi, samenhangend geheel (denk aan de fotoshoot girls, denk aan de fotoshoot). lace galore

Kanten kleedjes? Altijd goed. Let wel op: té veel variaties door elkaar kan bombastisch overkomen en het zou wel eens één grote kakofonie kunnen worden.

(real story van Milou & Nils lees je hier)


onze selectie

merk: Maje

budget: €€als het écht roze moet zijn

Maak dan dat jullie er niet bijlopen als een clubje cupcakes. Het hoeft heus geen bubblegum pink te zijn! Op deze exemplaren zijn wij alvast verliefd.

(real story van Henriette en Cedric lees je hier)


onze selectie

merk: Self Portrait

budget: €€€


België boven!

Ons favoriete Belgische modehuis heeft iedere zomer tientallen zwierige kleedjes met supertoffe prints in de collectie die, wonder boven wonder, áltijd matchen met elkaar. Gemakkelijker als dit wordt het niet!


onze selectie

merk: Essentiël Antwerp

budget: €€the American way

Idee: verschillende versies van één 'multiway' jurk in dezelfde kleur en stof. Kan mooi zijn met dezelfde boeketjes maar geef je bruidsmeisjes de vrijheid om hun eigen schoenen en accessoires te kiezen. Let op: het kan goedkoop overkomen en eerder geschikt zijn voor high school prom night. Succes ook met het knopen van je kleedjes (het ziet er allemaal makkelijker uit dan het is). 

(real story van Yasmine & Mathieu lees je hier)


onze selectie

merk: Lulus

budget: € (schrik niet van de invoerkosten, die kunnen tegenvallen wanneer je iets laat overkomen uit Amerika)pop some color!

'Zolang het maar kleurrijk is!' Alright! Spreek onderling af welke kleurtjes jullie zullen dragen en probeer het op elkaar af te stemmen. Laat dus drukke prints best achterwege. Smuk het geheel op met fancy hakken en oorbellen, en you're ready to go.

(real story van Sylvie & Lawrence lees je hier)


onze selectie

merk: Zara

budget: €boho babes

Is je trouwkleed bohemian? Zoek dan ook kleedjes voor je bruidsmeisjes in dezelfde stijl. Ga voor haarstukjes in plaats van klassieke boeketten.

(real story van Annika & Jeroen lees je hier)


onze selectie

merk: & Other Stories

budget: €


terug naar inspiratie