Mooie nagels voor jou en je bruidsmeisjes met de nieuwe OPI collectie

Misschien zijn je handen en nagels niet het eerste waar je aan denkt wanneer je je bridal look uitwerkt. Dat kleed krijgt voorrang (dat snappen we), maar denk eraan dat er foto's worden genomen van jullie handen tijdens de uitwisseling van de ringen, met een glaasje cava in de handen, ... Kortom, don't forget your manicure! We zouden niet de eerste zijn die afknappen op onverzorgde handjes. OPI lanceert speciaal voor je huwelijksdag de collectie 'Always Bare For You' met 6 schattige nagellakken in leuke, zachte pasteltinten. Ideaal voor jou en je female entourage. Of je nu zelf de bruid bent of je als gast naar een huwelijk gaat, een belangrijk detail dat je niet mag vergeten zijn je nagels. Lees hier enkele tips over het verzorgen van je handen en nagels!

EEN VOORBEREIDE BRUID IS ER TWEE WAARD

Aan je nagels denk je niet slechts één week voor de grote dag. Ga enkele maanden voordien alvast eens langs bij een nagelsalon en vraag professioneel advies. Zij weten wat het beste bij jouw nagels en huidskleur past. Ben je een nagelbijter? Begin dan 6 weken voor de grote dag met een wekelijkse manicure. Heb je reeds verzorgde handen? Dan voldoen 1 à 2 manicures voor de bruiloft. Zorg er ook voor dat je nagels en nagelriemen gezond zijn door nagelriemolie en handcrème te gebruiken.


DE PERFECTE KLEUR

Het kiezen van het juiste kleurtje kan een hele opgave zijn. Zachte en neutrale tinten zien er altijd mooi en elegant uit. Wil je toch kiezen voor een meer gedurfde look? Dan is rood zeker een voltreffer. Probeer enkele kleuren op voorhand uit, zodat je voor 100% achter je keuze staat! Zijn je accessoires al erg aanwezig (denk aan een statement bloemenkrans of opvallende schoenen)? Kies dan voor een zachte tint, je wilt immers niet dat je volledige look too much is. 


KIES VOOR GELCOLOR

Stress is het laatste wat je wil tijdens de bruiloft. Om te vermijden dat je nagellak dof wordt of loslaat, kan je opteren voor semi-permanente lak. De GelColor van OPI blijft tot 3 weken zitten en behoudt mooi de glans. Zo geniet je zelfs tijdens je huwelijksreis nog van een perfecte manicure! Laat de GelColor 2 à 3 dagen voor de bruiloft plaatsen voor een mooi resultaat.

Heb je je keuze al kunnen maken? Wij zijn alvast superfan (sinds enkel jaren al trouwens), al is het maar omdat OPI de leukste namen verzint voor de kleurtjes! Van links naar rechts en boven naar onder: Baby Take A Vow, Engage-Meant To Be, Chiffon-d Of You, Bare My Soul, Throw Me A Kiss & Ring Bare-er.

De collectie is verkrijgbaar vanaf april 2019 via www.opi-shop.be, flesjes kosten €15,95/stuk.