Onze favoriete head pieces van het moment

Het is al sinds eeuwen traditie dat bruiden extra aandacht besteden aan hun kapsel op hun trouwdag. Of je je haren nu los laat, netjes opsteekt of voor een strakke paardenstaart kiest, er is altijd ruimte voor wat extra glam. Let wel op: overdaad schaadt! Combineer best geen opvallende oorbellen met fel rode lippen én een sluier. Too much is no good en je toekomstige weet niet waar eerst te kijken.


Sluier

Onze all time favourite: een sluier. Al-tijd stijlvol en er is echt voor iedere bruid een geschikt exemplaar. Kort, lang, met kant, polkadots, met losse haren of onder een opgestoken kapsel, ... de opties zijn eindeloos. Hier zie je alvast hoe totaal verschillende bruiden beeldig staan met een sluier.

Rime Arodaky

polka dots for the win - Alexandra Grecco

voor de echte boho babe - Rue de Seine


Bloemenkransen

Boho babes, spits de oren: bloemenkransen zijn nog altijd hot! Ook leuk om je bruidsmeisjes te voorzien van een bijpassend, al dan niet kleiner, exemplaar. Verwerk uiteraard enkel bloemen in je krans die bij de rest van de styling passen (lees: geen blauwe en paarse tinten verwerken in je krans als je voor de rest van de dag enkel roze tinten in je styling hebt). En té groot kan misschien ook wat overweldigend overkomen, zie dat je gezicht niet verdwijnt achter joekels van pioenrozen. Onze favorieten op een rijtje.

kleine, fijne bloempjes

gipskruid en enkele takjes eucalyptus

een echt statement piece: grote, opvallende, kleurrijke bloemen. Meer bohemian als dit zal het niet worden!

groene twijgjes afgewerkt met een eenvoudig lintje


Juwelen

Juweeltjes voor in je haar: het is relatief nieuw, meer dan klassieke witte parels zag je tot enkele jaren geleden niet opduiken in bruidskapsels. Tegenwoordig vind je moderne versies van kroontjes, parels, studs, spelden, diadeempjes, enzovoort. Onze winners:

a.b. ellie

parels, maar dan niet de oubollige versie - Naturae Design

hello queen - a.b. ellie

gouden studs - Maison Sabben