Origineel aperitieven? Weg met bubbels, hello cocktails!

Geen trouwfeest zonder receptie. Geen receptie zonder het voorspelbare glaasje cava of champagne. Hoog tijd om hier eens verandering in te brengen! Breek met de klassieke bubbels en serveer een aperitief om u tegen te zeggen op jullie trouwfeest. Succes gegarandeerd bij je gasten, je zet meteen de toon voor de rest van de avond. Specialisten van dienst? De mannen van Miraeus Cocktails.


David en Nicolas van Miraeus Cocktails brengen het lekkerste aperitief op jullie feest achter hun mobiele cocktailbar. Ze werken samen met jullie cocktails uit die perfect binnen het thema van jullie huwelijksfeest passen. Zijn jullie zot van klassiekers? Of hebben jullie misschien wel een signature cocktail die op jullie lijf is geschreven? Was jullie eerste kus met een Bloody Mary in de hand? Een Great Gatsby feest aan het plannen? 


Bovendien zorgen ze ervoor dat ze cocktails serveren geschikt voor iedere gast. Want hoe je het ook draait of keert, vrouwen zijn nu eenmaal geneigd om een zoete cocktail te kiezen, terwijl mannen misschien liever een exemplaar op basis van whiskey bestellen. Ook een alcoholvrije versie is uiteraard geen probleem. Voor ieder wat wils dus!


Wat kost dat?

We horen de vraag al van ver komen en volledig terecht: en wat kost dat dan? Want cocktails, dat is prijzig, toch? In tegenstelling tot champagne of cava, die (vaak te snel) non-stop wordt bijgeschonken (en dus ook gewoon doortikt in de portemonnee), zijn 1 à 2 cocktails per gast meer als voldoende. Hier telt kwaliteit, niet kwantiteit. Laat je gasten echt genieten van hun aperitiefje, de voldoening is eens zo groot en je cocktail wordt zelfs het gespreksonderwerp van de receptie.


Zorgeloos aperitieven

Ze stemmen de cocktails volledig af op jullie feest, gasten, menu, ... en verzorgen de bereiding en bediening van A tot Z. Glaasjes die passen bij de tafelstyling, verse bloemen en kruiden die opgaan in de decoratie, ... zorgeloos aperitieven dus! Jullie kunnen de cocktails al eens op voorhand gaan proeven, een leuk (en welgekomen) avondje met z'n tweetjes in de aanloop naar het feest, leuk toch?


Yes, please!

Wil je meer weten over Miraeus Cocktails en wens je een offerte op maat? Spreek eens af met de mannen achter de hippe cocktailbar en ze gaan meteen aan de slag om een concept op maat uit te werken. Lees hier meer over Miraeus Cocktails of stuur hen een mailtje!


https://www.miraeus.com

instagram: @miraeus.cocktails

info@miraeus.com

tel: +32 470 52 58 59