Paris, je t'aime!

Na hun huwelijksfeest van enkele jaren geleden, bleef Sanya (intussen zelf ook wedding planner) wat op haar honger zitten. Het liep niet allemaal van een leien dakje (het drama besparen we jullie) en dus organiseerde haar beloved echtgenoot, Cliff, in het grootste geheim een verrassing waar wij allemaal jaloers van worden. Mét trouwkleed en alles erop en eraan. Voor haar verjaardag (dat dacht ze althans) vertrokken ze op weekend, destination unknown. Sneaky Irmy, intussen beter gekend als ‘magic Irmy van het avondlicht’, was betrokken bij het plannetje. Het werd een weekend voor in de boekskes!


foto's inclusief stuntwerk: Irmy Photography

“Ik had het er wel al eens over gehad met Cliff, dat we het eens zouden moeten overdoen, gewoon met ons tweetjes. Zónder leveranciers die hun woord niet nakomen en zónder paniekmomentjes. Die gedachte was blijkbaar blijven hangen bij hem, want voor ik het wist, zat ik samen met hem in de auto onderweg naar een voor mij nog onbekende bestemming.”bonjour Paris!


“We startten onze eerste avond met een wijntje op een gezellig terras in Parijs. Plots kwam er een fotografe op ons afgestapt, ik had eerst niets door tot ik haar uiteraard herkende. Het was Irmy, huwelijksfotografe uit Antwerpen. Mijn frank viel en al snel werd duidelijk dat het hele weekend één langgerekte loveshoot zou worden.”
“We namen eerst gewone foto’s in de straten van Parijs en aan Mont Martre. Maar mijn mond viel pas helemaal open toen Cliff een trouwjurk uit zijn valies toverde. Die had hij thuis stiekem verstopt.”

“Ik was ooit, voor een styled shoot, jurken gaan passen bij The Ivory Club. Daar wisten ze dus perfect wat ik mooi vond én kenden ze mijn maten ongeveer (en mijn man heeft voor de zekerheid nog wat liggen neuzen in mijn kleerkast om te verifiëren). Kwam dat eventjes goed van pas! Ik mocht de jurk van m’n dromen aan, ze paste perfect en met mijn hoed, die ik toevallig bijhad, was het plaatje compleet. Cliff strak in het pak, en ik in een lang, wit kleed.”


badass bride!“We kregen die dag zoveel aandacht van passanten! Het leek echt onze tweede trouwdag. Zo leuk! Irmy nam ons mee van het ene leuke plekje naar het andere, met als hoogtepunt de hoge kermisattractie, ze kroop er gewoon mee in (crazy in the coconut) en samen zweefden we boven Parijs. Wat een topweekend!”PS: droom je ook van zo'n uitstapje? Laat dan deze pagina, per ongeluk uiteraard, openstaan aan de ontbijttafel. Groetjes, the suckers for love