Romantische getaway in Antwerpen

Een trouwfeest plannen kan stresserend zijn. En dat is zachtjes uitgedrukt. In de weken voorafgaand aan the big day komen alle puzzelstukjes samen, duiken er last minute probleempjes op en zie je sommige zaken toch liever anders dan gepland.

Relax! Jullie moeten af en toe tijd voor jullie tweetjes inlassen. Onze gouden tip: zet een groot kruis in jullie agenda enkele weekends vóór jullie trouwdag en zet alle zorgen even aan de kant.

l'appartement Jackie

De ideale getaway waar niks moet, alles mag en waar jullie echt tot rust zullen komen? L'appartement Jackie, in hartje Antwerpen: een oase van rust, een prachtig interieur met een heerlijke 'zen' vibe. Laat jullie inspireren door de knappe vormgeving, wie weet nemen jullie nog wat leuke ideetjes mee naar huis.

Het appartement is de perfecte uitvalsbasis om de stad in te trekken, 's avonds gezellige restaurantjes op te zoeken in Berchem en te genieten van een heerlijk rustige nacht.


Boek nu jullie weekendje en krijg 20% korting op een sleepover met de code 'brideside' (geldig op verblijven tot eind september 2019). Reserveren met de code kan tot en met 2 augustus 2019 via hello@jackieboheme.be of via het aanvraagformulier op de website: https://jackieboheme.be/stay/l-appartement-jackie/.


foto's door The Fresh Light