Roxanne & Sebastiaan

Fall Wedding in the Woods - Roxanne en Sebastiaan lieten de zomerdrukte aan zich voorbijgaan en organiseerden een herfsthuwelijk. Hun locatie en sfeer stonden volledig in het teken van de vallende bladeren en, worst case, het gure, Belgische herfstweer. Het bos werd letterlijk naar binnen gehaald en zo creëerden ze een sprookjesachtige en supergezellige sfeer.


Donderdag 26 en zaterdag 28 oktober 2017, Waasmunster

Foto's door Glenn Minten en Mister Flash


Burgerlijk huwelijk

“We kozen er bewust voor om in de herfst te trouwen en gingen op zoek naar zalen waar we een echte herfstsfeer konden creëren. Al gauw botsen we op het feit dat je in een afgesloten gebouw moeilijk ‘het bos’ naar binnen kan halen. Ook de mooie tuinen aan zalen zouden natuurlijk geen dienst kunnen doen in geval van slecht weer. Ons oog viel uiteindelijk op een serre-tent, zo eentje met een glazen dak. Zo zaten we lekker knus binnen en toch hadden we het gevoel dat we onder de bomen konden feesten.”

Gezelligheid troef met een warm kleurenpalet: koper wordt mooi gemixt met hout en de bloemen in herfsttinten maken het geheel àf.

De tent werd neergezet in het midden van een bos. Roxanne en Sebastiaan groeiden allebei op in de bossen van Waasmunster, ze moesten dus niet lang zoeken naar geschikt terrein. De gasten kwamen toe via een kleine boswegeltje dat volledig verlicht licht werd met kaarsen en guirlandes.

De bomen rondom de tent werden verlicht met spots, heel feeëriek! Binnenin de tent werden gloeilampen nonchalant opgehangen boven het barmeubel, een echte eyecatcher.


Kerkelijk huwelijk


Advice

"Leg een duidelijk thema vast en houd je er ook aan. Er zijn zoveel leuke ideeën die je online kan vinden, maar je moet knopen doorhakken en zorgen dat je een rode draad hebt. Zo zal je sneller bepaalde opties kunnen elimineren. Werk met mensen waar je je goed bij voelt. Als je op eenzelfde lijn zit, werkt het eens zo gemakkelijk. Je kapper, catering, priester, … zeker in het geval van die laatste, heb geen schrik om voor een kerkelijk huwelijk te kiezen. als je een goede priester hebt die jullie allebei goed begrijpt, kan je er een leuke, ongedwongen en persoonlijke viering van maken.”


Do it yourself

"Wanneer je kiest voor een tent, weet je dat je sowieso meer ‘om handen’ hebt dan wanneer je gaat voor een kant-en-klare zaal. Je moet letterlijk aan álles denken: meubilair, catering, bar, verlichting, toiletten, vestiaire, … het vraagt heel wat organisatie, zeker als je, zoals wij, geen wedding planner hebt. Echt knutselen hebben we dus niet al te veel gedaan. We versierden de menukaartjes met wat groen, het ringendoosje en naamkaartjes kregen een persoonlijke toets, we kleedden het toilet netjes aan. We schuimden ook tweedehandswinkels en de zolders van onze oma’s af voor tientallen glazen vaasjes om de tafel mee te versieren.”

Enkele Perzische tapijten, warme kleuren en donker hout creëerden een supergezellig gevoel in de tent.


Favorite memory

“Alles viel in z’n plooi toen de eerste speech aan tafel werd gegeven. Er kon niets meer fout gaan. Ook de andere speeches, verrassing of niet, zijn zo leuk! Dat zijn de onderdelen die je niet zelf in handen hebt en dat maakt het eens zo speciaal.”


Style guide


FOTOGRAAF BURGELIJK HUWELIJK: GLENN MINTEN

FOTOGRAAF KERKELIJK HUWELIJK: MISTER FLASH

VIDEOGRAAF: DE PIXELFABRIEK

BLOEMEN: T’GROEN GEWETEN – HAMME

GRAFISCH ONTWERP: ZUS VAN DE BRUIDEGOM

BRUIDSJURK: LA SPOSA @ JPC COLLECTION

SCHOENEN:  NATAN

SLUIER: SAYYESTOTHEDRESS.NL

MAKE-UP & HAAR: GO ATELIER

KOSTUUM BRUIDEGOM: CAFÉ COSTUME

CATERING:  SIR CATERING

DJ:  DJ DRIES

FEESTLOCATIE: PRIVÉ IN DE BOSSEN

TENT: ALL LOC

ZANG CEREMONIE: CAMILLE

VERVOER: DEFENDERS

MEUBILAIR:  LIBERTY VINTAGE

VERLICHTING: HEYRO

TOOG: TOOGPUNT

TROUWRINGEN: JUWELIER VAN WAUWE – HAMME