Styled shoot: Industrial Wedding

Jullie willen trouwen maar houden niet van toeters, bellen, overbodige details en zijn fan van een minimalistisch, industrieel kader? Less is more! Ontdek hoe jullie met slechts enkele decoratieve elementen een warme sfeer kunnen creëren. Concept en styling werden verzorgd door Salon Weddings en Built By Britt, experten in industrial vibes.

Het kader: een industrieel pand. We denken meteen aan de Waagnatie aan de Schelde wanneer we dit zien. Of Bebronna in Kallo, een nieuwe, moderne feestzaal met een industriële toets en topkeuken. Zeker eens checken, al is het maar om instant verliefd te worden op het fantastisch terras met uitzicht op de haven en Schelde.


De uitnodigingen in zwart en wit bevatten enkel de nodige informatie, niet te plechtig maar toch feestelijk. Eentje om op de kast te laten staan als je 't ons vraagt.


Voor de juwelen ging Salon Weddings aankloppen bij Atelier Rozemarijn. Ook hier spreekt less is more boekdelen. Juweeltjes en ringen die jullie allebei ever after kunnen blijven dragen: modernistisch, klassevol en eenvoudig.klassieke, gouden ringen: werkt altijd!

Een koperen frame afgewerkt met statement bloemen dient als backdrop voor de ceremonie. Ook hier werd geopteerd voor subtiele, zachte kleuren. Eucalyptus (always a winner, winter of zomer!) maakt het plaatje compleet. We vinden dit hele thema zelfs een tikkeltje stoer en het zal vast en zeker in de smaak vallen bij de mannen.

Minimalistisch wilt niet per se zeggen ‘kil’. Als je met de juiste kleuren werkt, zal je merken dat je een warm effect kan creëren, ook al hangen er geen toeters en bellen aan vast.

De industriële lijn wordt doorgetrokken in de tafel. Schragen met een houten tafelblad, metalen stoelen, tijdloos servies en glaswerk en zachte, aardse tinten creëren een rustgevende sfeer om te tafelen.
De make-up en het kapsel zijn eenvoudig: geen schreeuwerige oogschaduw of lippenstift maar nude tinten en subtiele krullen.


Afsluiten doen we met cake (what else). Baked verzorgde een naked cake, afgewerkt met fingerlickin' topping en enkele groene accenten. Een smaakbom waarmee bombastische torentjes-met-vuurwerk-bruidstaarten in het niets verdwijnen.


Style Guide

Concept: builtbybritt & salonweddings Fotograaf: builtbybritt Styling & planning: salonweddings Grafisch ontwerp: salonweddings Bloemen: salonweddings Jurk: jolindahendrickx Cake: bakedantwerpen Haar & make-up: browsofbeauty Verhuur materiaal: velvetgreen_rentals Juwelen: atelierrozemarijn Model: siniavanbrempt Locatie: golfclubwitbos