Sylvie & Lawrence

Sylvie en Lawrence, dat is fireworks, dat zijn twee knapperds met klasse bij elkaar en dat levert de beste signature pose ever op. Met hun voorliefde voor de stad Antwerpen kon het niet anders dan de hele dag te spenderen in hun vertrouwde omgeving. Zelden zagen we zo’n kleurrijke suite, de foto’s zijn zó aanstekelijk dat je nú direct je summer wedding wilt beginnen plannen.


15 september 2018, Antwerpen

foto's door Christophe Morre

Sylvie & Lawrence zijn al jaren een koppel en verwonderen elkaar nog steeds. Na een feestje van een gemeenschappelijke vriendin sms'ten ze wat, spraken ze enkele keren af en sloeg de vonk al heel snel over (voor Sylvie was het trouwens love at first sight). Als kers op de taart organiseerde Lawrence een droomweekendje aan zee, Sylvie werd met een smoes naar daar gesmokkeld en ze viel van de ene verrassing in de andere. Boys, spits de oren, het was niet enkel van ‘ontbijt op bed’ maar ook van ballonnen overal, saunaatje, nieuw outfitje shoppen en een prachtige liefdesverklaring. Natúúrlijk zei ze ja. 
Trouwen is een echte meisjesdroom van Sylvie, dat ze er dus nog nóóit over had nagedacht, is gelogen (girls, we all plead guilty). Vereiste nummer één: het zou een dik, vet dansfeestje moeten worden. Ze hadden graag hun feest in de winter georganiseerd, maar door praktische redenen was dat geen optie. Dan maar september, ook een ideaal moment, iedereen ziet mooi bruin, de kans op mooi weer is heel groot en het is voor velen de ideale afsluiter van een lange zomer. Geen tijd te verliezen dus, ze zouden de eerstvolgende zomer trouwen en gingen dus snel aan het plannen. Emily, gezicht achter Madeline Antwerp en hartsvriendin van Sylvie werd ingeschakeld en tekende de styling helemaal uit.
venue

Trouwen voor de wet kan sinds enkele maanden helaas niet meer op 't Schoon Verdiep (grondige renovatiewerken aan de gang) dus zeggen alle Antwerpse koppels yes in het Felix Pakhuis op Het Eilandje. Wat goed uitkwam voor Sylvie en Lawrence, want een van S’s beste vriendinnen woont op het Eilandje, zo konden ze met heel de kleurrijke bende richting Felix Pakhuis trekken (en wauw, dat leverde deze beelden op, van een entree gesproken!)

een dresscode (colourful chic) die helemaal tot z'n recht komt!hello beautiful head piece (& Serena van der Woodsen hair)
Lawrence en Sylvie houden zelf enorm veel van kunst, er was dus een arty en eclectisch kantje aan het feest. Dit leidde hen dan ook tot het KAS (Kunst aan de Stroom), een unieke feestlocatie aan de Schelde waar kunst centraal staat. Het biedt een prachtig zicht op de skyline van Antwerpen en de vakantiesfeer is er niet ver weg. Bovendien heeft Sylvie iets met water, al van toen ze klein was, zeilde ze. Droomlocatie, check! 


do it yourself

Sylvie werkte samen met Emily van Madeline Antwerp. Hoewel Sylvie een moodboard had samengesteld, vond ze het moeilijk om ideeën om te zetten naar concrete decoratie. Emily zette Sylvie’s dromen (binnen het budget!) om in werkelijkheid. Zij ontwierp het mooie plexi welkomstbord (met quote). De bloemen zijn van de hand van Sunkissed Flowers. De gasten konden doorheen de avond aan een groot kunstwerk werken.

'Love is the effort and desire to make someone else everything they were created to be.'
favorite memory

"Ons ’s ochtends samen klaarmaken met de vriendinnen (inclusief lekker ontbijtje en de eerste cavaatjes van de dag) was de perfecte start van onze trouw. We hebben zo hard gelachen, het was echt een mini party, iedereen was zo mooi! Daarna liepen we met de girls only naar het Felix Pakhuis, waar Lawrence ons stond op te wachten. We liepen met onze kleurrijke bende heel het Eilandje rond, kippenvel als ik er aan terugdenk!""Ook het moment na de openingsdans blijft me bij, vanaf dan was het gewoon party all night long en kon er niets meer verkeerd gaan. We keken zó hard uit naar ons dansfeest!"

als openingsdans kozen ze voor het tijdloze parce que c’est toi van Axelle Red
style guide


FEESTLOCATIE: KAS, Kunst Aan de Stroom, Linkeroever

FOTOGRAAF: Christophe Morre

BLOEMEN: Sunkissed Flowers

MAKE-UP & HAIR: Lauren Bracke (The Bride Side favoriete leverancier!)

STYLING: Madeline Antwerp

GRAFISCH ONTWERP: Elise Engelen, Marble & Salt

BRUIDSJURK en HEAD PIECE: Rime Arodaky @ Wild at Heart, Nijmegem

JUWELEN/RINGEN: Elliot & Ostrich

KOSTUUM BRUIDEGOM: Cafe Costume
ontdek hier meer real stories