The Blue Box by Pop the Question

Trouwen, yes! Dat klinkt zo leuk in de oren, iedere keer weer. Want já, jullie willen een knalfeest organiseren, liefst met een rijkelijk gevulde gastenlijst met niet te veel maar ook niet te weinig vrienden, op een originele locatie, met smaakvolle uitnodigingen en een taart die uiteraard in het kleurenschema past. Je begint blogs af te schuimen (en hopelijk blijven jullie lang ‘plakken’ op de onze), je polst bij getrouwde vrienden, leest horrorverhalen over trouwjurken die scheuren en beseft dat het een serieuze berg is die jullie zullen moeten beklimmen. S.O.S The Blue Box! Vind je kortingscode onderaan dit artikel! 

Om te voorkomen dat je van lichte euforie in een paniekaanval sukkelt in no time, creëerden wedding planners Nele en Femke van Pop the Question een handige ‘start up wedding kit’ voor verloofjes (hebben we net een woord uitgevonden?): ‘The Blue Box’. Geen nood aan een wedding planner maar wel een aan leidraad? Dan zou deze box wel iets voor jullie kunnen zijn.

The Blue Box neemt je gedurende 14 maanden mee op sleeptouw om stap voor stap je huwelijk uit te stippelen. Timing is everything, dus met een helder en chronologisch overzicht leg je zéker op tijd je feestzaal vast en word je er aan herinnerd dat die uitnodigingen nu écht wel dringend op de post moeten.


Je krijgt de ruimte om de doe-het-zelver in je naar boven te halen zonder de mist in te gaan. Verwacht geen samenraapsel van knipsels uit bruidsmagazines maar een gestructureerde handleiding, vol tips en originele ideeën om er not again een zoveelste Pinterest Party van te maken. Ze klopten aan bij de leukste leveranciers en zetten je op weg om zélf te touwtjes in handen te nemen.

Ben je benieuwd? Hier vind je meer info over the Blue Box. Voor 100 euro is ie van jou of geef ‘m cadeau aan een verloofd koppel! Bestel je de box tussen 18 en 25 september? Dan ontvang je €10 korting als je de code BRIDESIDE gebruikt. Yay!

Meer info nodig? Ontdek hier alles over The Blue Box!

terug naar plannen