Urban Jungle stijl op jullie trouwfeest?

We zijn ze nog lang niet beu, prachtige plaatjes van trouwfeesten die overladen worden met planten, houten meubels, bamboe, groenslingers enzovoort. Ook in 2020 en 2021 blijft het Jungle thema erg populair. Geen idee waar te beginnen en wil je niet dat jullie feest op een doorsnee tuincentrum lijkt? Volg onze tips op en laat je inspireren door de meubels van Goldfish Party Rental. We spraken met Jonathan, zaakvoerder van Goldfish, en hij overtuigde ons alvast van de ontelbare opties.


Jonathan, eerst en vooral, hoe creëer je een Urban Jungle Wedding?

Heel eenvoudig: met het juiste meubilair. Geen trouwfeest zonder tafels en stoelen. Ze zorgen voor het uiterlijk, de sfeer van jullie trouwfeest.


Welke collectie past perfect binnen dit thema?

“De bamboe collectie. Hier kan je enorm veel kanten mee op. Combineer je het met groen, dan heb je instant een Jungle vibe. Hou je liever van een landelijke stijl? Voeg dan zachtere tinten toe, kussens, een tapijtje, … Je kan al eens kijken op één van onze moodboards wat de opties zijn.”
Hoe komt het dat jullie jaar na jaar helemaal ‘mee’ zijn en aan de vraag van trendgevoelige koppels kunnen beantwoorden?

Voor privéfeesten, zoals voornamelijk trouwfeesten, volgen we op de voet wat de trends zijn. We bezoeken interieurbeurzen, dat klinkt misschien raar, maar trouwfeesten zijn vaak een weerspiegeling van wat er hot & happening is in de interieurwereld. Rotan, velvet, marmer, … we hebben het allemaal in ons assortiment zitten.”


Waarom kiezen koppels, naast het uitgebreide aanbod, voor Goldfish?

We kennen alle koppels bij naam, hoe gek het ook klinkt. Dat zegt al genoeg over onze werkwijze. We doen er alles, maar dan ook álles aan om koppels bij te staan bij het samenstellen van hun meubilair. We denken mee, stellen duidelijke en transparante offertes op en zorgen ervoor dat alle materialen netjes en op tijd worden geleverd, en ook weer worden opgepikt. Afwassen doen we zelfs helemaal zelf. :-)’ Zorgeloos feesten, daar gaan we voor. Zo eenvoudig is het. We zijn 24/7 bereikbaar en blussen brandjes indien nodig. Bovendien zijn we marktconform, niet onbelangrijk voor koppels die het kostenplaatje nauwgezet in de gaten houden.


Koppels kunnen eenvoudig ‘shoppen’ op jullie overzichtelijke website, maar kunnen ze hun materialen ook eens in real life bezichtigen?

Absoluut. In Kruibeke hebben we een showroom waar al onze tafels, stoelen, borden, glazen, … uitgestald staan. We vinden het niet meer dan normaal dat je eens op de stoel wil gaan zitten waarvan je er 200 plant te bestellen. Zo kunnen koppels zich ook visueel beter voorstellen hoe hun trouwfeest er uiteindelijk zal uitzien. Samen met een van mijn collega’s gaan ze door een checklist, van koffielepeltjes tot vestiaire, om niets over het hoofd te zien. We geven tips en denken aan details die koppels vaak over het hoofd zien.”Wanneer leggen ze best hun materiaal vast?

In het voorjaar is ideaal, dan is het volledige assortiment nog beschikbaar. Alles wordt in optie gehouden tot er een akkoord wordt gegeven door de klant. Wanneer men pas boekt in het hoogseizoen, en er blijkt dat er van een bepaald type stoel niet voldoende stuks zijn, zoeken we samen naar een even mooi alternatief.


Benieuwd naar welke verhuurmaterialen Goldfish heeft? Van tafels tot stoelen, barmeubels, vazen, vuurkorven (you name it, they have it), Goldfish Party Rental selecteerde zorgvuldig, mét de huidige trends in het achterhoofd, een zeer uitgebreid assortiment. Ontdek hier meer en neem snel contact op met Jonathan en zijn collega’s.


www.goldfishindustries.be

info@goldfishindustries.be

+32 3 689 78 66


(foto's door G Shotz, Leyla Hesna Photography & Stories By Mabel)


Deze artikels zijn ook iets voor jou!

Welke informatie zet je op je trouwuitnodiging?

Hoe maak je je trouwfeest duurzaam en eco-friendly?

Wil je een leuk vintage busje met de lekkerste gin cocktails op jullie huwelijk?

Een prachtige hidden gem in Antwerpen als de perfecte zomerse trouwlocatie