Virginie & Lode

Festival Wedding - Een poster met line-up, een vip-ticket, een toegangsbandje en een hoop promo-stickers, zo zag de huwelijksuitnodiging van Virginie en Lode er uit. A festival wedding you think? Yes! Deze 2 trouwers zijn echte festival liefhebbers, dit thema was dus 100% op hun hun lijf geschreven.


Zaterdag 28 juni 2014 , Rijkevorsel

foto's door Floor Bogaerts

“Onder het motto ‘er is toch niets mooier dan trouwen in je eigen tuin’, beslisten we om ons trouwfeest thuis te laten doorgaan. We waren net verhuisd naar onze boerderij, perfect dus! Het oorspronkelijk idee was om alles buiten te laten doorgaan, maar het weer liet dit niet toe. We hebben de schuur er dan bij betrokken en daar was ik uiteindelijk zeer blij mee.”

Venue

De schuur werd aangekleed met witte stoelen, beschilderde wijnflessen, boeketjes met trosanjers, gipskruid en trosrozen, en een grote kaarsluster die boven Virginie en Lode zweefde. Buiten zag het eruit als een ubercosy festivalsite: hooipakjes om op te zitten, een podium, halfopen tenten, lichtslingers en megaballonnen, en zelfs een camping. love it!

Do it yourself

Vazen werden versierd, lichtslingers gemaakt, plankenvloer gelegd, pijlen beschilderd, you name it, Virginie en Lode did it!

Een week voor het feest namen we verlof om alles op te stellen en vrijdagavond zijn er vrienden komen helpen om de laatste loodjes mogelijk te maken. Toen is ook onze gehuurde tent weggewaaid… Gelukkig mochten we tenten lenen van familie, vrienden en chiro. Extra dank voor alle hulp want zonder hen was het nooit gelukt!”Advice

“Doe vooral wat je zelf heel graag doet! En laat je zeker niet te veel beïnvloeden door ouders of vrienden. Je hebt natuurlijk wel wat advies nodig om dit allemaal zelf te realiseren maar blijf vooral bij je eerste gevoel.

En, doe vooral veel zelf. Het vraagt veel energie maar het resultaat is super en geeft extraveel voldoening aan zo een mooie dag! 

Maak er misschien een tweedaagse van want het is zo leuk!”


Virginie en Lode openden de dansvloer op de tonen van ‘Sonnet’ van The Verve. Daarna kwam Gunter D draaien, toen barstte het feest echt los!  Hoe cool zijn deze banners?!

Favorite memory

“De dag was gewoon perfect maar het leukste moment was het grote feest op het einde. Het begon te regenen, mijn kleed werd kletsnat maar iedereen bleef buiten staan om te dansen!”FOTOGRAAF: FLOOR BOGAERTS PHOTOGRAPHY
BLOEMEN: VAN HASSELT & DOOR DE BRUID ZELF
GRAFISCH ONTWERP: SEESAW
BRUIDSJURK: REMBO STYLING @ CERMO
BLOEMENKRANS – HAARSTUKJE: VAN HASSELT
SCHOENEN: H&M
KOSTUUM BRUIDEGOM: PAUL SMITH ANTWERP
MAKE-UP & HAAR: ILKA VERMEIREN
WEDDING PLANNING: HET BRUIDSPAAR ZELF
ORGANISATIE OP DE TROUWDAG: CHARLOTTE NOOYENS
CATERING: ENTRE2COTES
DJ: VRIENDEN & GUNTHER D
FEESTLOCATIE: PRIVÉ  
TENT: CHIRO & VRIENDEN
ZANG CEREMONIE: KANE BREUGELMANS
VOORGANGER CEREMONIETHOMAS ABELSHAUSEN