Stijn Willems Photography

familieman - buiten de lijntjes - romantisch - spontaan - ongedwongen - destination weddings

Willen jullie foto's die ook binnen 20 jaar nog mooi staan op de kast? Dan is Stijn jullie man. Met zijn tijdloze, romantische en ongedwongen stijl, worden de mooiste (en vaak onopvallende) momenten vastgelegd met zijn camera. Hij fotografeert koppels op een natuurlijke manier en zoekt kleine en oprechte gelukjes op jullie trouwdag op. Geen geposeerde kiekjes dus, maar trouw-foto's waarvan jullie niet eens doorhadden dat ze getrokken werden.

"Ik geef heel veel om jullie persoonlijk verhaal. Ik vind het enorm belangrijk dat jullie een positieve en zorgeloze ervaring hebben op jullie trouwfeest, en dat jullie dag op een authentieke, creatieve en originele manier in beeld wordt gebracht. Het is tenslotte een deeltje van jullie levensverhaal dat jullie voor altijd zullen meedragen. Ik ben zelf een ongelofelijk familiemens, ik vind het dan ook een voorrecht om jullie, of er nu al kinderen zijn of niet, in jullie puurste en meest emotionele vorm vast te leggen op de gevoelige plaat."

Trouwen jullie in het binnen- of buitenland of willen jullie gewoon een toffe verlovingsshoot boeken? Bezoek zijn website of vul het contactformulier in voor meer info over deze fotograaf.

Meer informatie?

http://www.stijnwillems.com

instagram: @stijnwillemsphotography

info@stijnwillems.com

tel: + 32 486 85 54 42

neem hier contact op met de leverancier

Bedankt! De leverancier neemt zo snel mogelijk contact met je op.