studio.mijmer

ceremoniemeester - modern - ongedwongen - naturel - origineel - ceremoniespreker

Twee zussen met een voorliefde voor trouwen (en het Britse koningshuis, guilty pleasure!) gaan samen met koppels aan de slag om een droomhuwelijk uit te werken. Geen wedding planning van A tot Z, maar begeleiding op maat én met veel plezier aanwezig op de dag zelf om alles in goede banen te leiden (ceremoniemeester). 

 

"Hoe we te werk gaan? Heel eenvoudig. We gaan in op de vraag van het koppel, wanneer ze al aan de laatste loodjes zwoegen of zelfs nog volledig from scratch moeten beginnen. Ze hebben zélf de touwtjes in handen en wij sturen bij waar nodig. We zijn het ideale klankbord voor koppels die onzeker zijn maar wél graag alles zelf regelen."

 

In coaching sessies van 1 à 2 uur zitten Valerie en/of Charlotte samen met het koppel om een stand van zaken te bekijken. Met advies en tips sturen ze het koppel in de goede richting aan de hand van een uitgebreide checklist. Ook een draaiboek opstellen voor de dag zelf zit mee in hun takenpakket. 

Daarnaast werkt studio.mijmer ook trouwceremonies uit. Jullie persoonlijk verhaal wordt in een mooi, samenhangend geheel gegoten en samen met jullie dichtste vrienden en familie beleven jullie tijdens de ceremonie één grote trip down memory lane. Geen standaard klassieke teksten, maar echt jullie verhaal dat op een ongedwongen manier wordt verteld, met de nodige traan en glimlach.

 

"We zijn fan van trouwfeesten op originele locaties, in een tent in de tuin bijvoorbeeld. Daar komt natuurlijk veel meer bij kijken dan bij een feest in een klassieke zaal. Met onze ervaring in het plannen van dit soort feesten, denken we dan ook echt aan de kleinste details. We gaan voor een persoonlijke aanpak, ieder feest moet uniek zijn en een weerspiegeling zijn van het koppel. Enkel dan zijn we tevreden!"

Contact

www.studiomijmer.be

0494 35 12 52

neem hier contact op met de leverancier

Bedankt! De leverancier neemt zo snel mogelijk contact met je op.