White Out Photography

puur - emoties - expressief - ongedwongen - urban

Kristof van White Out Photography is al enkele jaren actief als huwelijksfotograaf, in en rond Antwerpen. Hij kent heel wat leuke plaatsen in de stad om originele foto's te nemen. Trekken jullie naar het buitenland? Geen probleem, hij is zelf fervent globetrotter en draait z'n hand niet om voor een huwelijk in Ibiza of Bali. 

Zijn sterkte? Het koppel vanaf de eerste seconde geruststellen en hen nooit het gevoel geven dat ze voortdurend in de gaten gehouden worden. Hij krijgt letterlijk iedereen 'los' voor de camera. Hij gaat op zoek naar pure emoties en subtiele details, wat altijd leuk is om pas achteraf te ontdekken eens de foto's klaar zijn. 

"Ik kan veel stijlen aan, maar hoe spontaner het koppel is, hoe vlotter ik kan werken. Het hoeft dus zeker niet geposeerd te zijn, als de bruidegom in een boom wilt klimmen, dan laat ik hem gewoon doen. Dat levert altijd de leukste beelden op!"

Hij verkiest om de beelden zo puur en realistisch mogelijk te houden, geen overbodige filters en bewerkingen dus. What you see is what you get!

Meer informatie?

https://www.whiteout.be

instagram: @whiteoutphotography

kristof@whiteout.be

tel: + 32 473 633 129

neem hier contact op met de leverancier

Bedankt! De leverancier neemt zo snel mogelijk contact met je op.